22/5/09

Trapicheos televisivos

Huelgas parciales en la TV3 Catalunya, contra la arbitrariedad, en realidad la tendencialidad, en los informativos.

Una forma de promover el bipartidismo, y favorecer al partido gubernamental, es manipular –este es el concepto adecuado- los espacios informativos. El truco legal es rebajar el impacto de los vídeos electorales, para sustituirlos por informaciones que dan mayor tiempo y peso a unos partidos en detrimento de otros.

La respuesta democrática de la gente trabajadora, no da la clave de cómo pueden llegar a construirse alternativas reales democráticas. Movilización frente a los abusos de todo tipo desde el Poder, el público y el privado.


Els treballadors de TV3, en contra dels blocs electorals.

L’Assemblea general de treballadors de Televisió de Catalunya ha aprovat per àmplia majoria fer vagues parcials durant la campanya electoral de les Eleccions Europees com a protesta a la imposició dels "blocs electorals" cronometrats, dictats pel Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i que obliga a que la informació durant la campanya estigui condicionada en temps, es faci en contra d'uns criteris estrictament professionals i que per tant acabi afectant al dret dels ciutadans a gaudir d'una informació de qualitat.

Les aturades parcials s'han convocat per als dies 2, 3, 4 i 5 de Juny, de 19:30h a 21:30h i el dia 5 de Juny de 23 a 24h. Amb aquesta protesta els treballadors de Televisió de Catalunya se sumen a les aturades que ja ha convocat Catalunya Ràdio, i amb elles volen visualitzar el malestar que hi ha amb el Consell de Govern de la CCMA, que tot i comprometre's públicament durant les darreres eleccions a no establir criteris de temps preassignat, ha acabat aprovant un document que torna a establir els blocs

21 de maig de 2009

No hay comentarios:

Publicar un comentario