26/12/09

Gaza llibertat i desbloqueig

Un any. Un any de la massacre del estat d'Israel a Gaza. Un any de bloqueig contra tot dret, que s'afegeix al Mur, als assentaments, les expropiacions, els enderrocaments de cases.

La política sionista israeliana és d'asfíxia, destrucció i genocidi.

L'estat sionista israelià es condemna com un estat d'apartheid, neocolonialista, impossible de crear arrels i complicitats a la terra palestina.

La població jueva arreu, la israeliana, te un estigma i una xacra profunda a superar com un càncer que impedeix la igualtat entre les ètnies, els pobles, les comunitats, cultures, i les religions.

Tots els tractats i acords internacionals i regionals des de la Macba, des de la instauració manu militari de l'estat d'Israel, des de fa seixanta anys, són cada dia paper mullat davant l'aclaparadora realitat de l'existència destructiva del militarisme sionista, i de la legalitat i política israeliana.

La població jueva te tot el dret de viure i conviure, d'organitzar-se de la millor manera que decideixi, però no te cap dret de destruir la població palestina, i d'usurpar a benefici unilateral propi la terra de Palestina.

L'estat d'Israel pot ser legal i poderós, però és un estat il·legítim segons els Drets Humans de la societat burgesa. L'estat sionista israelià és un estat a desaparèixer, pel bé de les diverses ètnies, pobles i comunitats per a poder conviure a Palestina.

Foto de la detención de Abu Rahme, este verano en Bil'im.

Foto Informe: Apartheid contra el Pueblo palestino.

Papa Noel (o Jeff Halper, director de ICAHD) se presentó ayer tarde para solicitar entregar al alcalde de Jerusalén sus regalos de Navidad, los restos de la vivienda demolida esa misma mañana.

No hay comentarios:

Publicar un comentario