26/12/09

Marxa per la llibertat de Gaza

Reprodueixo i m'adhereixo a la crida de la Comunitat palestina de Catalunya a la marxa internacional no-violenta “Gaza Freedom March”. Hi hauran 25 persones catalanes, 25 participants de la resta de l'Estat espanyol i un total de 1.400 persones de 43 països diferents. la marxa sortirà des de El Caire el dia 28 i té previst arribar a la frontera de Rafah el 28 de desembre, amb la intenció d'entrar a Gaza. El govern egipci ja ha prohibit la marxa i ha amenaçat de reprimir-la per tots els mitjans. El Ministeri d'Afers Exteriors i Cooperació espanyol ha desaconsellat viatjar a Egipte amb fins polítics. Quan el Ministerio també hauria d'oferir tot el seu suport logístic i polític a la ciutadania que vulgui seguir amb l'acció solidària i de denúncia.

La Comunitat palestina i diferents organitzacions, exigim:

- Que el règim egipci permeti la marxa no-violenta cap a Gaza

- Que Egipte i Israel aixequin el bloqueig que la Franja de Gaza està patint des de fa més de 3 anys i mig

Recordem que la Marxa per Gaza Lliure coincideix amb el primer aniversari de la massacre de més de 1.400 civils palestins de Gaza i que Israel ha desoït les crides internacionals per deixar entrar material per a la reconstrucció de les infraestructures de la franja.

Per més informació: www.palestina.cat , http://www.noviolencia.nova.cat , http://www.gazafreedommarch.org Per contactar amb els participants a la marxa, es poden dirigir a: marxagaza@gmail.com També podeu trucar als responsables de comunicació de la Marxa a Catalunya al 932187248 / 671869616 / 635437485

Convocatòria de premsa.

- Videoconferència amb els catalans participants a la Marxa per la Llibertat a Gaza.

Dimarts 29 de desembre a les 11 hores a la seu de la Comunitat Palestina, Carrer Leopoldo Alas 12, Barcelona.

Between a Rock and a Hard Place Preview 1.1 from Maurice Jacobsen on Vimeo.

No hay comentarios:

Publicar un comentario