4/11/11

#nocallis

Dues setmanes per completar el situar-se des de la mobilització indignada, amb l’acció quotidiana a les empreses, barris i centres d’estudi, a que el 20 N una part, la més àmplia possible és clar, primer vagi a votar, després cerqui i agafi una papereta i la posi al sobre, i... que la papereta del vot sigui la d’ICV-EUiA sense màcules ni additaments.
Un procés complex de mobilització i de consciència. Ben difícil en aquests temps en que el PSC no toca peu a terra arrastrat per la crisis i la fallida del tripartit i la involució galopant de les mesures d’austeritat i retalls. Prou complicat quan la gent, començant pels centenars de milers d’aturada (5 M a l’estat), seguint per la gent que treballa però se sent amenaçada per les retallades i desencisada o traïda en la confiança dipositada a les esquerres, i per la component immigrada disposada a confiar amb els patrons del poder econòmic, o no anirà a votar o una bona part considera a la dreta pura del PP com alternança a la que acollir-se per canviar.
Ja varem patir prou per aconseguir fins i tot que aquest vot coalitzat fora possible, amb un acord escadusser asimètric i perjudicial per la representació plural en la que hi pugui participar EUiA.
Tot això ens ha de refermar en la concepció del compromís pel vot a aquesta coalició. Assenyalar les errades és la millor manera de permetre arranjar-les i superar-les. Anem per les dues persones diputades, i si poden ser tres més que millor. Les angoixes i els greuges han de formar part de les experiències, però de cap  manera ara ens han de neutralitzar o paralitzar.
El #nocallis, els lemes i les propostes de la coalició ICV-EUiA són punyents i adients. La concepció de que els hi manca credibilitat, les idees del que es diu és diferent del què es fa, ho podrem debatre millor des de l’acció per una bona mobilització, per tant ara pel vot.
La coalició alerta i dona en el clau en lo fonamental de les polítiques necessàries per enfocar la crisis en funció de la majoria de la ciutadania de la població treballadora. D’això es tracta, amb el vot el 20 N, i amb l’actuació coherent el post 20 N.

No hay comentarios:

Publicar un comentario