2/7/15

Acord d’Esquerres per la República Catalana


Les esquerres a Catalunya amb arrels sindicals, veïnals i dels moviments socials tenim molt a dir de les vessants de llibertat nacional i dels drets socials.
Veiem vital prendre nota del clam popular del Som una nació i Volem decidir (10 de juliol de 2010); Llibertat, Independència, Nou Estat dins Europa (11 de setembre de 2012); Via catalana cap a la independència (Diada de 2013); La "V" a Diagonal i Gran Via per "Ara és l'hora" de vèncer (Diada de 2014); La Meridiana el carrer Major de la República Catalana (convocada pel proper 11 de setembre de 2015).
Cal actuar. És l'hora de fer... Inici constituent de república catalana.
Convocatòria de premsa.
Divendres, 3 de juliol a les 11h a la sala 42 de CC.OO. de Catalunya.
Presentació de l’Associació
ACORD D’ESQUERRES PER LA REPÚBLICA CATALANA
L’Associació que agrupa a nivell individual persones compromeses de diferents espais de les esquerres catalanes, que militen o han militant en organitzacions polítiques, socials, sindicals o veïnals com a ICV, EUiA, CC.OO, UGT, Unió de Pagesos... i que neix amb l’objectiu de tenir veu dins de l’espai de l’esquerra nacional, i amb la voluntat de tenir una participació activa en el procés de construcció de la República Catalana que estem convençuts ha d’iniciar-se a partir del proper 27 de setembre, com a conseqüència d’una desitjada majoria de les forces favorables a un procés constituent.  A la roda de premsa estaran els i les portaveus de l’Associació Teresa Mira, Francesc Matas, Antoni Morral i Josep Ferrer que presentaran el manifest fundacional i les propostes que l’Associació Acord d’Esquerres per la República Catalana farà pel full de ruta cap a la República Catalana. Assistiran els diputats del Parlament de Catalunya Sara Vilà d'ICV i de Compromís per la Independència i David Companyon d’EUiA i membre de L’Aurora organització marxista.Està prevista una fila zero a la que han confirmat l'assistència  Josep Vendrell secretari general d'ICV, Joan Josep Nuet coordinador general d’EUiA, Joan Tardà, Agnès Russiñol i Marta Vilalta diputats i diputades d'ERC, Quim Arrufat diputat de la CUP, Teresa Forcades i Arcadi Oliveras de Procés Constituent, Jordi del Rio d’Avancem, Toni Comín de Catalunya-Socialisme-Llibertat així com per les entitats sobiranistes Jordi Sánchez de l'ANC, Jordi Bosch, secretari d'Òmnium Cultural, Eduardo Reyes de Súmate, representants dels sindicats CC.OO., UGT, Unió de Pagesos i a títol personal, entre altres, Lluís Rabell, Raül Romeva, l’actriu Carme Sansa, J. Ma. López Llaví, Miguel Salas.
Dia i Hora: divendres, 3 de juliol a les 11hLloc: Sala 42 planta 4 de CC.OO. Via Laietana, 16 de Barcelona
ACORD D’ESQUERRES PER LA REPÚBLICA CATALANA
Més informació: Josep Lluís Fernández. Tel. 696.100.348

No hay comentarios:

Publicar un comentario