18/11/10

NO a CiU

Autonòmiques · 11

L'enemic a confrontar i a batre és la burgesia, la dreta, encara més que els gestors Montilla o Zapatero-Rubalcaba. Això, o es fa en els 365 dies a l'any de la lluita quotidiana, o poc es pot resoldre en un dia de vot electoral cada quatre anys.

El pitjor en les polítiques encara serà pitjor amb la dreta al govern. CiU, ni Duran ni Mas, la dreta catalana, ni la flor i nata de la burgesia i gran patronal catalana del Cercle d'Economia amb la proposta de nou pacte constitucional, poden ser alternativa a una opció representativa i governamental d'esquerres. CiU i la burgesia catalana, tant a les seves ales sobiranistes com espanyolistes, tampoc defensen una opció democràtica de lliure decisió, ni de fer endarrere la reforma laboral, ans al contrari. Les propostes són per part de CiU de Concert econòmic com el basc i d'acompliment estricta de la reforma laboral.

Mas i CiU volen més privatitzacions, exigeixen ma dura al govern espanyol de Zapatero. Les seves propostes no poden ser més premonitòries del que no convé a la classe treballadora, a la llibertat de Catalunya, al federalisme i la igualtat dels pobles a l'estat espanyol.

NO a polítiques dretanes

Verd Esperança. Solucions d'Esquerres.

Vota ICV-EUiA

De què va?
El que no s'ha fet bé -1
El què no s'ha fet bé · 2
El què no s'ha fet bé · 3
El què s'ha fet bé · 1
El què s'ha fet be · 2
El què s'ha fet bé · 3
Altres candidatures · 1
Altres candidatures · 2
Abstenció

No hay comentarios:

Publicar un comentario