18/11/10

Abstenció

Autonòmiques · 10

Es preveu una gran abstenció. També vot en blanc. Una gran fuita de vot de la gent treballadora a les esquerres governamentals.

L'abstenció és una forma d'exclusió política d'una gran part de la ciutadania, gairebé la meitat. Una petita part és de rebuig conscient al sistema social i polític. Ans en la major part és que la burgesia i la manca de nervi de les esquerres aconsegueix que la gent pensi que el vot i l'acció política o no va amb ells i elles, o no serveix per a res, doncs les qui manen i els polítics seguiran fent el que vulguin.

El desprestigi del sector polític és molt estès i en la seva majoria s'ho guanyen a pols. Les minories honestes, compromeses i coherents, queden ofegades pel trepitjeig generalitzat.

La nostra tendència revolucionària socialista no som neutrals entre la burgesia, amb les seves representacions com CiU i el PP, i les esquerres per més incoherents, contradictòries i temorenques que siguin. La neutralitat política i la passivitat afavoreix a la dreta i perjudica a la població que la practica.

NO a polítiques dretanes

Verd Esperança. Solucions d'Esquerres.

Vota ICV-EUiA

De què va?
El que no s'ha fet bé -1
El què no s'ha fet bé · 2
El què no s'ha fet bé · 3
El què s'ha fet bé · 1
El què s'ha fet be · 2
El què s'ha fet bé · 3
Altres candidatures · 1
Altres candidatures · 2

No hay comentarios:

Publicar un comentario