21/5/15

Vota Ajuntaments socials i sobirans


Barcelona en Comú ha estat el buc insígnia de les llistes de confluències unitàries. Ada Colau al capdavant i el capital de credibilitat i confiança que representa una lluita com la de la PAH: "Els i les que mai hem guanyat, ara podem guanyar". A Guanyar! Som el comú, Guanyarem!
Ada Colau i "En comú" expressen canvi, compromís i guanyar els Ajuntaments pel veïnatge dels barris.
És l'hora de que la ciutadania prengui a les seves mans els destins dels pobles i ciutats. És possible i podem fer-ho. Ho farem! L'efecte Barcelona en comú ens ha de permetre una neteja a fons del nepotisme entre Ajuntaments i certes empreses i empresaris. Som conscients que els poders econòmics no es posen a votació cada quatre anys. Per tant, per tal de guanyar, a més a més de ser la llista més votada el proper diumenge 24-M cal que la ciutadania treballadora participi i es mobilitzi organitzada. Organitzar-se per defensar allò públic, el bé comú i empènyer per obrir i ampliar les finestres d'oportunitat de ruptura que tenim plantejades sobre la  taula. A les principals ciutats, i a molts pobles, s'han donat processos de confluència que representen a una majoria social, al veïnat treballador davant dels qui han provocat la crisi econòmica i de règim, davant dels qui han saquejat els recursos públics o que els venen a les empreses amigues tot privatitzant-los. A la capital de la futura República catalana, hi ha la possibilitat real de fer fora la dreta, Trias, CiU i les seves polítiques neoliberals i de retallades. Guanyar la batalla de Barcelona pot generalitzar la idea del "Si que es pot" tant arreu de Catalunya, com a nivell internacional. Tenim molt en compte que la voluntat de participació i canvi, junt amb la consciència veïnal social i de sobirania, faran consistoris molt fragmentats. Aquesta situació l'hem d'enfocar com una excel·lent oportunitat de major compromís i pressió ciutadana.  Cal aleshores establir els acords adients al compromís municipalista. En tota població i ciutat defensem alcaldies de contingut social i sobirà.  Seria una burla de la més vella factura política que un cop electes les regidories amb consistoris majoritaris de les esquerres permetessin, per acció del vot o omissió de l'abstenció, que s'investissin alcaldes de les dretes.

Terrassa en comú.

Els Trias de CiU i alcaldes de la dreta d'arreu de Catalunya se'ls ha de foragitar per donar possibilitat a polítiques, a pobles i ciutats, que redueixin les desigualtats, fomentin la convivència i habitabilitat, els drets i els espais públics enfront de l'escomesa privada que malmet a la majoria dels habitants. Les eleccions del proper diumenge, s'emmarquen dins d'una Catalunya sacsejada per l'empenta del procés sobiranista durant els últims cinc anys; un moviment immens que camina cap a la ruptura amb el règim del 78 i el Regne d'Espanya.

Difusió al Metro.

Fins i tot el compromís de formar part de l'AMI ha de convertir-se en un element excel·lent de consciència i mobilització del conjunt de la ciutadania. La proposta d'una Consulta municipalista per fer-se de l'AMI és una veritable bomba política de decisió ciutadana, contra les prohibicions i bloqueig del govern estatal a les consultes sobiranistes per poder decidir. La sobirania i tota independència comença per uns Ajuntaments amb el suport compromès participatiu actiu dels barris i de la població.
 
Vota Ada Colau, Vota En comú, Vota Unitat pel Canvi (Sabadell), Vota AUP (Rubí), Vota Canviem Salt, Vota Compromís i Acord per Torrelles, Vota Alternativa per LLagostera, 
Vota les candidatures amb el suport d'EUiA.

No hay comentarios:

Publicar un comentario