16/5/15

Els amos de Trias i CiU fan negoci amb l'Ajuntament de Barcelona



Faves. Són faves comptades l'entramat de negocis entre empreses poderoses i l'Ajuntament de Barcelona. S'hauria d'esbrinar com són aquests tipus d' afers i virolles amb la Generalitat.
El capital financer i els senyors de les empreses són els veritables amos de l'estat, val a dir de les diferents institucions, entre elles la Generalitat i els Ajuntaments.
Des d' El Crític, en Roger Palà i Sergi Picazo han fet una petita recerca dels negocis d'unes quantes empreses notables amb l'alcalde Xavier Trias de CiU.
És prou significatiu i fins i tot sospitós els contractes públics milionaris que Trias ha concedit en aquestes setmanes pre eleccions. Ni més ni menys que obliga a l'Ajuntament fins l'any 2023.
Trias compromet contractes públics milionaris fins al 2023 al torneig de tennis Comte de Godó, La Caixa, el BBVA, ESADE, FCC, Endesa o les empreses de Florentino Pérez, per esmentar-ne unes quantes.
L'alcalde de CiU ha formalitzat en els últims dos mesos unes adjudicacions municipals en qüestions bàsiques com el clavegueram, comunicacions telefòniques, serveis informàtics i vehicles de la Guàrdia Urbana, fins i tot la compra de flors de tot l’any 2016, la gestió del Twitter i del Facebook municipals o l’adquisició d’impressores noves per als pròxims quatre anys.
Si Trias perd l'alcaldia, qüestió possible amb l'avenç potent de la candidatura de l'Ada Colau i Barcelona en comú, el Consistori es trobarà amb uns fets que drenen la seva economia i capacitat de gestió, pre-determinats pels vuit anys següents. L'equivalent a dos mandats electorals. Un escàndol.
És ben palès que aquestes empreses, contractes i milions, faran tot el que sigui de la seva ma per impedir que Ada Colau sigui alcaldessa. Inclòs amb la pressió i zitzània entre les esquerres perquè no facin acords post electorals per sumar els vots de les regidories i foragitar a Trias de CiU.
El detall dels primers deu contractes i imports els podeu trobar a El Crític*.
Barcelona en comú ens ha de permetre una neteja a fons del nepotisme entre Ajuntament i certes empreses i empresaris.

No hay comentarios:

Publicar un comentario