25/5/15

Ada alcaldessa. Hem guanyat Barcelona. Els Ajuntament apunten cap a l'esquerra.


El veïnatge i els barris han portat la seva rebel·lia fins a l'Ajuntament.
SíSí es pot.
El següent pas serà el camí constituent cap a la república catalana. Segur.
Anem a un xoc entre la ciutadania empoderada i els poders econòmics.
Ada alcaldessa ha de representar un salt polític molt diferent de quan els socialistes han governat la ciutat.
I Madrid. Madrid va cap a l'esquerra. El PP perd. Esperanza Aguirre fracassa. Cal que els pactes per l'alcaldia no furtin el vot ciutadà cap a l'esquerra.
València també pot permetre foragitar al PP. IU a la ciutat ha errat de bell mig.
IU Comunitat de Madrid i IU federal han de prendre nota. El cicle per l'alternativa s'obre en clau de confluències. IU ha de passar el testimoni en bones condicions.
Rajoy està ferit de mort. Agonia del PP. Les confluències han de portar a les esquerres a la unitat d'acció per les polítiques d'esquerres, "Pa, Treball, Sostre". No s'hi val cap raó o excusa maldestre. El proper assalt general és al govern de l'estat.
ERC ha errat completament a Barcelona. Cal redreçar el rumb.
Ara toca refer el Full de Ruta. El procés sobiranista ha de fer cas a l'ANC i al seu nou president. El Factor ciutadà social ha de formar part del procés sobiranista. EUiA i ICV han d'aportar a aquest procés per la sobirania i al Full de Ruta.
A Catalunya el 27 S ha de permetre un inici constituent de república catalana, sobirania i independència. Per aconseguir-ho cal foragitar a CiU i a Mas de la Generalitat. Les esquerres sobiranistes i republicanistes han d'assumir la responsabilitat del lideratge i de l'hegemonia política.
El camí cap a la república catalana necessita enfortir-se amb el suport actiu i compromès de l'alcaldia amb Barcelona en comú i l'Ada Colau.

No hay comentarios:

Publicar un comentario