23/5/14

Diumenge 25 vot

Aquest diumenge 25 ens cal animar a votar i al vot per L'Esquerra Plural.
Els raonaments ajuden a fer front a la desafecció abstencionista a les eleccions europees. La relació entre el vot i l'abstenció és important com a tendència. La contribució a una perspectiva social europea d'esquerres confrontada a la UE de la Troica i les polítiques suïcides de retallades, només podrà ser des de la mobilització i el compromís polític. El vot forma part de les passes vers una alternativa de l'abast europeu. Tsipras n'és ara bandera.
A prop de les urnes oficials per l'elecció europea i hauran les del multireferèndum. El vot convé sigui per ambdues.
La nostra candidatura L'Esquerra Plural ha establert un bon programa amb el resum de les 10 prioritats polítiques. Les components de L'Esquerra Plural, ICV i EUiA, hem fomentat i aconseguit una bona candidatura a l'estat amb una aliança entre IU, ICV, Anova, EUiA, i participació significada sindical, La Izquierda Plural. Les alternatives polítiques, europees, espanyoles i catalanes, des d'una òptica treballadora i popular d'esquerres necessiten d'aquests tipus d'aliances. A la propera etapa han d'evolucionar a ser molt més àmplies.
L'Europa de la UE s'estructura seguint l'estela del Tractat de Roma, L'OTAN i el Mercat Comú Europeu, passant pel Tractat de Maastricht, els pactes de Lisboa i el consens de Brussel·les, ara es cou l'Aliança Transatlàntica de Comerç i Inversions (TTICP). A despit dels ideals i valors socials i democràtics defensats des de part de les esquerres a Europa, l'embolcall institucional i la cara política de la UE s'ha anat fent a imatge dels grans poders financers, les grans multinacionals i estats.
Un política europea és la defensa i consecució de drets, serveis públics i estàndards normatius per la mitjana europea. Tanmateix les obligades polítiques de reformes possibilites a la realitat i context actual, ha de seguir el nord de fomentar les condicions per un procés constituent a Europa, entès com una ruptura democràtica amb les institucions i tractats actuals.
Als debats és palès que s'ha fet present i important el procés sobiranista emprés per Catalunya. La nostra L'Esquerra Plural ha aconseguit combinar la defensa de les causes i lluites socials, la denúncia de la involució democràtica i la corrupció, amb una proposta positiva a favor de fer la consulta catalana per decidir el 9 de novembre. "Els nostres drets: la nostra dignitat" estableix el llaç entre proposta política i mobilització ciutadana social.
L'eurodignitat, l'euroindignació i l'euroinsubordinació dels nostres candidats i candidates, trameten un futur proper per la lluita europea vers la insubmissió a les imposicions i polítiques il·legítimes de la UE.
El vot a L'Esquerra Plural, ICV i EUiA, és un eurovot important.

Vota l'Esquerra Plural -ICV-EUiA-

No hay comentarios:

Publicar un comentario