28/10/11

Set accions


L'astronomia i la natura traspuen per l'esquerra transformadora. Una fracció dels vint-i-vuit dies del cicle de la lluna ha estat adoptada tant per "la izquierda" d'IU amb les "7 revolucions" de la Convocatòria social programàtica, com en el sintètic i precís vídeo d'ICV amb les "7 accions per canviar-ho Tot" de la Convenció programàtica ICV-EUiA.
Potser hauríem d'adoptar la lluna junt el sol com a simbologia. Resumir sopa de sigles i multiplicitat de símbols i logos. Això ens ajudaria a millorar la nostra posició i impacte ciutadà i mediats.
Un conservadorisme atàvic neutralitza els esforços de trametre a la imatge l'esperit alternatiu. Potser com un reflexa de la gran dificultat de passar de les magnífiques denuncies i propostes, quan les fem a les altres forces polítiques, a l'execució i aplicació quan la gestió forma part de les tasques d'aquesta esquerra, com va passar en l'experiència amb el govern tripartit.
Posats en pre-campanya, eufemisme recurrent per imperatiu legal, l'equip t'estreteges d'ICV trobo que ha encertat de ple.
7 accions, 30 propostes. Una bona eina política. Una mostra més de que la coalició era necessària, convenient i imprescindible. Per això no és pas lògic considerar que la imprescendibilitat de la coalició ho era només per EUiA, de cap manera, ho era vital per ambdues parts, per EUiA i per ICV. Veiem que qui s'ha quedat fora de la coalició no està fent millors propostes, més aviat li va endarrere. Ell to el marca ara el destil·lat del vídeo.
Com s'espera d'aquesta col·laboració literària quelcom més de lloances, és a dir el necessari contrapunt crític de les diferents posicions del caleidoscopi que formem part del conglomerat EUiA, dir-vos que per arrodonir-ho, per brodar-ho, els (i suposo "les", però no ho sé) estreteges del màrqueting electoral ICV haguessin pogut afrontar l'aspecte alternatiu per respondre en positiu al clam quinzemaigista del "que no ens representen, no" en el que s'inclou a ICV, del "li diuen democràcia però no ho és", o del "fora els privilegis dels polítics i banquers".
Les 7 accions convé gravar-les al magí. 1/ Lluitem contra l'atur. 2/ Impulsem la democràcia. 3/ Rescatem les persones, no els Bancs. 4/ Aturem els desnonaments. 5/ Que pagui que més te. 6/ Defensem Catalunya i el dret a decidir. 7/ Tanquem les nuclears i lluitem contra el canvi climàtic.

http://youtu.be/9OIszcbxjU4

No hay comentarios:

Publicar un comentario