3/10/11

#festaEUiA

Bona Festa a agrair a tothom que se la va currar, als centenars que hi varen participar, al bon ambient que se traspuava des d'Alternativa Jove, i al cor i esforç esmerçat per l'Eva. Sí, Eva, el menjar del sopar era bo i millor que altres anys, el catering de Fundació Futur tot un encert en qualitat i en donar senyals de coherència quotidiana. Fins i tot el cafè era bo, cosa que dóna un toc final sublim. Algunes queixes van haver-hi però aquestes són un contrapunt del bon resultat.

Com que tot s'ha de veure dir també que després d'onze anys de Festa, queda molt patètic que gairebé sempre parlin els mateixos, tot de color unilateral, excloses les grans riqueses de les pluralitats del moviment.

Per compensar, agraeixo el record a Jordi Dauder. Tot i què desitjo que la família i els altres companys seus d'idees no s'ho prenguin com a manipulació oportunista sinó com homenatge sincer i compromès. A l'últim moment es van quedar en els mails unes fotos d'en Jordi l'any anterior a Lleida, aconseguides per Alfons Bech i cedides per Ondina Ballester, però les imatges emprades van ser força càlides.

Bé pels Premis Alternativa, amb el reconeixement a la mobilització contra els desnonaments i a l'escola pública.

Els discursos van moure les piulades twiteres: iescudero Iñaki Escudero / por francescms/ Jordi Miralles crida a l'unitat d' @EUiA_nacional @iniciativa i @iunida al seu discurs de la #festaEUiA. // Alf_Red73 Alfredo Valdivielso / por francescms / Festa EUiA @NUET : "seremos diputados los dos, @jcoscu y estaremos en un mismo grupo con @iunida " #festaEUiA

Cayo Lara, va assenyalar que IU va de bracet complert amb EUiA, i va fer clar esment a que era EUiA qui tenia la última paraula sobre la política i les coalicions a Catalunya i respecte a les forces de Catalunya com ICV. En això impecable. Ara haig d'expressar que IU no ha de dir a EUiA el què ha de fer a Catalunya, sinó consensuar-ho com tenim pactat de mutu acord, cosa prou diferent. A Catalunya es vota a EUiA, junt i de bracet amb IU, però no es vota a IU amb un apèndix seu a Catalunya.

Arrel de la convocatòria del Consell Nacional d'EUiA, tothom som amatents. Necessitem un Consell amb temps, amb la metodologia adient per uns bons acords consensuats que donin força a EUiA, i impulsin l'acord de coalició ben compartit que estem treballant amb les propostes del darrer Consell.

Del Butlletí d'EUiA.


No hay comentarios:

Publicar un comentario