14/10/11

#15O

La indignació mobilitza, per arreu, simultània, amb esperit unitari, una internacional movimentista sense estats ni aparells partidaris electoralistes, amb una organització i convocatòries basades en les TIC i les xarxes socials. Adjunto la declaració de L'AURORA-POR.

El 15 d’octubre. Ocupem el carrer! Fem confluir les lluites! El 15-O s’està configurant com una data de confluència de la indignació i de totes les lluites contra les polítiques neoliberals, contra el dogma de les retallades que vol manllevar-nos els serveis públics i els drets socials en nom de l’economia de mercat i les privatitzacions, en nom dels bancs, l’FMI i les agències de qualificació.

En el 15-O s’ha teixit amb les lluites socials, populars, sindicals i veïnals contra els governs d’indignes, que apliquen polítiques agressives i de xoc contra els sectors més desafavorits de la nostra societat. Contra el mal govern i els abusos del capitalisme. Som el 99% i ells no poden aturar-nos.

Nosaltres creem la riquesa, nosaltres la redistribuirem. A cadascú segons la seva capacitat, a cadascú segons la seva necessitat.

El 15-O es també una mobilització internacional, global, convocada a desenes de països i centenars de ciutats amb un clam comú: Nosaltres LES PERSONES I EL NOSTRE TREBALL NO HEM DE SER MERCADERIES en mans dels banquers i governs que els representen.

El 15-O és un clam contra aquets governs lacais del capital i les multinacionals que actuen com el seu consell d’administració, només cerquen el màxim benefici per als seus amos. ABAIX EL MAL GOVERN.

El 15-O també és per denunciar la repressió del govern de dretes de Mas i Duran contra tota la gent que lluita per defensar el dret a un habitatge digne, aturar els desnonaments, l'ensenyament públic i la sanitat universal- És per alçar la veu i el puny a favor d els imputats i imputades del 15J i exigir la dimissió de Felip Puig. És per denunciar els partits que han donat suport a les retallades socials i laborals, aquí a Catalunya i a Madrid.

El 15-O ha ser un pas endavant que ajudi a teixir xarxes i aliances, a confluir les lluites i plantar cara al capital, a combatre el govern de CiU i la pujada del PP, a construir alternatives per fer realitat les utopies.

No hay comentarios:

Publicar un comentario