27/5/11

Mossos i Guàrdies desallotgen la Plaça Catalunya BCN

Ara estan desallotjant. Violència repressiva institucional. Els antiavalots dels Mossos i de la Guàrdia Urbana han estomacat a qui està recolzant (a les fotos es uns moments abans). Estan destruint tot el que s'ha construït pel debat i la reflexió. Els responsables polítics en són la Generalitat d'en Mas de CiU, i Ajuntament de CiU amb Trias, però on l'alcalde en funcions encara és Hereu del PSC.

Socialvergència repressiva contra la gent jove acampada pacífica i dialogant. Violència urbana dels cossos armats entrenats i mentalitzats per anar contra la gent pacífica i desarmada, contra els drets elementals de reunió, expressió, associació i manifestació de la ciutadania, insisteixo en pacífica i desarmada. Repressió al carrer organitzada, com en els temps recents amb en Joan Saura (ICV) de cap, abans la Montserrat Tura (PSC), i la García Valdecasas (de l'espai PP i més enllà).

Qui es pot estranyar que la veu d'aquest jovent mobilitzat des del Moviment 15 M clami contra els polítics, els seus privilegis, el seu sistema legal institucional, i l'abandó complert en que tenen a la gent que se suposa és la representada i qui els vota? Ha votat la gent a CiU i al PP perquè els retalli i reprimeixi i els condemni a l'atur.

Tothom amb el jovent de les places i el moviment 15 M.

2 comentarios:

  1. Cert, però també és cert que aquestes manifestacions proclamant clarament l'abstenció uns dies abans de les eleccions ha beneficiat al PP i a CIU dons ningú dels seus possibles votants fa ni puto cas d'aquest moviement d'indignació, dic jo que a ningú més que a ells (als fatxes aquetos) ha beneficiat l'abstenció i la consecuencia d'un major poder del PP i al.legats, no creus que hauria estat molt millor començar les manifestacions després de les eleccions?
    Salutacions.

    ResponderEliminar
  2. Em consta ben precís que molta gent de les places ha votat i una part ha votat IU i EUiA, i altres en blanc. A Barcelona ciutat mateix, serà per les places o per altres coses, però la Coalició ICV-EUiA ha passat de 4 a 5 persones regidores. La mobilització a qui ha afeblit és a la maarea de dretes que ens està envaïnt, tot i no aconseguir contrarrestar-la. Salut Sergi.

    ResponderEliminar