19/7/13

Trames del PP, Rajoy, també de CiU, Mas.


Gobierno dimisión. Elecciones Ya!
#FemForaLaMafia. #FemForaTotaLaMafia. Marc Llaó ho expressà a la comissió nacional d'EUiA. La CUP s'hi ha entusiasmat també amb l'evolució del hastag piulador.
La trama corrupte governamental del PP i de Rajoy convé no amagui ni banalitzi la trama que aflora per CiU. El president espanyol Rajoy ha de dimitir, però el president català Mas només ha de donar explicacions? Quim Arrufat de la CUP tampoc ha anat més enllà.
Una altra modalitat de l'oasis català? Efluvis de xovinisme? Bé, el "tota" inclou la trama casolana, per tant ni oasi ni xovinisme.
Tanmateix la denúncia de la trama autòctona per ser creïble i no transmetre tuf anti-independentista contra la llibertat de Catalunya, se l'ha d'inserir dins la mobilització per la Consulta, val a dir en la consciencia i mobilització real que opera per la independència i el nou estat català dins Europa.
La pressió desestabilitzadora de Bárcenas -ex tresorer del PP, Senyors dels sobres de la corruptela- contra el president Rajoy, el govern i el PP, disposa d'uns mentors clars de lo més dretà, com la FAES amb Aznar, la Esperanza Aguirre que es prepara per ser l'Elefant blanc a mig termini, tramès via del Mundo.
Rajoy s'ha enrocat des de la majoria parlamentària absoluta. Només podrà aguantar mentre l'escalada combinada des del PP y de la denúncia del carrer, no provoqui una desestabilització per la incertesa del rumb del govern, i una fissura o fractura al PP. De moment l'expectativa de fidelitat al vot PP ha caigut a la meitat entre el seu electorat, del 80 % habitual a un 40 %.
Com pot l'esquerres determinar en aquest procés un canvi de polítiques favorables a la població treballadora?
A ningú se li pot escapar que un govern PP més a la dreta o tecnòcrata a la italiana, no és cap regal per les Pensions, la ultra activitat dels Convenis o la Reforma laboral, serveis i drets públics, o per la llibertat de Catalunya i la realització de la Consulta.
Tanmateix seria suïcida una tàctica que no aprofités a fons la confrontació entre la dreta governamental del PP. Per això és del tot necessari el compromís i els gestos del grup parlamentari de la Izquierda Plural, amb les seves pancartes de "Gobierno dimisión. Elecciones Ya!" així com la participació a les concentracions a les Delegació de govern de cada ciutat. El PSOE demana també la dimissió del govern, però no proposa eleccions pel temor a la davallada parlamentària.
Dimissió i eleccions son necessàries. Per a ser suficient cal centrar-se en forjar alternativa política des de les esquerres, amb el sindicalisme, les marees, la PAH, el 15 M, i tota la ciutadania indignada perquè passi a un estadi de rebel·lia.
Des de fa un any, EUiA a Catalunya hem assenyalat la conveniència d'un Nou Espai polític amb una aliança entre federalistes, autonomistes i independentistes. IU fa poc va establir la proposta d'avançar a un Bloc Social i polític, que incloïa la concepció d'una aliança entre l'esquerra espanyola i les esquerres nacionalistes. Ara fa dos mesos davant el sorgiment de Procés Constituent, on fins ara es nega la participació a partits i sindicats, EUiA ha defensat una confluència unitària de plataformes, espais i altres formulacions, sense exclusions.
Aquest tipus d'alternativa social i política de les esquerres es juga al carrer i a les empreses. Ni les eleccions poden resoldre aquest desgavell de disgregació i extrema dificultat unitària de les esquerres. Fins i tot quan el PSOE va cap el forat, i el PSC agreuja la seva tensió centrífuga que l'amenaça fers la marginalitat.
En el procés de la mobilització vers la independència i el Nou estat d'Europa apareixen en cada mobilització els clams de les reivindicacions socials punyents, contra CiU que destrueix el país al colpir a la població amb les retallades. L'alternativa a l'estat i a l'Autonomia ha de sostenir-se en una, dues o tres de les reivindicacions més sentides i necessàries que sindicats i marees posen a l'abast de tothom.
Del Butlletí electrònic d'EUiA.

4 comentarios:

  1. Es que Marc Llaó es muy buena gente. Yo lo conozco. Y no digo más, pero es muy de la novela negra. A ti en cambio no te conocen en ningún sitio. A no ser que sea en alguna pijimani de la CUP, o en algún acto separatista de Liga Norte patrocinado por el ARA, rodeado de convergentes sedientos hispanófobos.

    ResponderEliminar
  2. Ja tens el teu tram per la cadena "per la llibertat nacionalista"? Aiii, que maco pepeta i rogeret, que bonic imponer una identidad dividiendo hermanos de la maneta del discurso de Bossi y la liga norte que debieren compartir. Imponer una identidad, dividir Cataluña y vestirlo todo de lo que no es. Yo he nacido en Cataluña y sé lo que hablo, y el desprecio también, ahora revestido de dret a imposar la separació identitaria.
    Ja tens el teu tram per la cadena subvencionada con la mafia nacionalista??
    Sí, No, sí sabe/ no contesta
    A mi no me impondréis una identidad y me separaréis de mis hermanos del resto de España, que ninguna culpa tienen de las élites reaccionarias, las sufren igual. Què maco Rogeret, Què maco Txell.

    ResponderEliminar
  3. Escalfant motors. La mafia nacionalista convergente que doblemente oprime a media Catalunya. Haciendo pruebas de nacionalismo excluyente para levantar muros identitarios en Catalunya: http://www.google.es/url?sa=t&rct=j&q=nacio%20digital%20vic%20cadena&source=web&cd=2&cad=rja&ved=0CDcQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.naciodigital.cat%2Fmobil%2Famplia%2F57905&ei=BPQHUsjYMpGh7Ab2joC4Bw&usg=AFQjCNEiEFHVL9bwY-yOxaMS82tKRiZztA&bvm=bv.50500085,d.ZWU

    ResponderEliminar
  4. A la cadena con los opresores de media Cataluña. #valors #esquerra #traición #aixequemmurs #nacional-ERCvergènciadelamanetaambICV-EUiA #ítaca

    ResponderEliminar