12/7/13

La nostra heroïna: Ester Quintana


"No soc la primera persona que perd un ull per lesbales de goma, però vull ser l'última". Ha dit Ester Quintana en representació de l'Associació Ojo con tu Ojo, dins la comissió del Parlament que estudia l'ús d'aquests projectils.
Els Mossos d'Esquadra, el Departament d'Interior i els responsables polítics es renten les mans, mentre preparen noves armes agressives que atempten contra la integritat física de la ciutadania, en comptes de defensar els drets inalienables de les persones. Els canons d'aigua a pressió que van a actuar seran una nova font de danys contra la ciutadania.
L'estratègia repressiva ofensiva cal canviar-la per una estratègia defensiva per a garantir els drets bàsics de la ciutadania, entre els que hi ha els d'expressió i manifestació. El govern tripartit ja va fracassar notòriament en les polítiques i operatius agressius violents dels antiavalots dels Mossos. El fil conductor de la repressió és l'agressió, sempre desproporcionada per la formació violenta que es proporciona a la policia i per les armes que empren, quan el que correspon és unes tàcites, una mentalitat i un utillatge defensiu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario