17/7/13

L’ERO a TV3 dia a dia



Magnífica idea de l'amic Jordi López Santín. Un esforç potent de relat descarnat , amb un toc de fina ironia, d'uns fets que tenen a veure amb la vida i el treball d'unes persones, cosa que afecta al país.
Aquesta crònica, si més no negra, denúncia la incapacitat i la hipocresia de la classe dominant catalana, i de la seva representació política, CiU.
CiU destrueix vida, país, i malversa la bandera que diu defensar. Ens cal netejar aquesta bandera de CiU. Llibertat!
Una mostra del bloc esmentat.
Avui ha estat un dia molt llarg. I dur, potser dels més durs d’aquest procés. Sospito que els pròxims seran com aquest o pitjors.
Però, sobretot, ha estat el dia del coratge. Mireu la foto. No és molt bona, ja ho sé, però és l’única que tenim. És dins de la sala de reunions del procés de consultes de l’ERO. Hi podeu veure la direcció asseguda, Eugeni Sallent, Teresa Farré, alguns de Price Waterhouse, de peu membres de la negociadora dels treballadors i persones passant al voltant de la taula, vestides de vermell. Persones treballadores. És la millor definició. Persones treballadores que han entrat a la sala a fer-se veure pels qui els volen acomiadar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario