14/5/13

CCOO de Catalunya pel dret a decidir


CCOO rebutja que el TC admeti a tràmit el recurs contra la declaració del Parlament de Catalunya i es reafirma en la reivindicació del dret a decidir del poble català.
CCOO rebutja que el Tribunal Constitucional admeti a tràmit al recurs del govern de l'estat contra la declaració del Parlament de Catalunya.
CCOO ja va lamentar l'actitud del govern del PP quan va presentar el recurs d'inscontitucionalitat  per que representa una ingerència en la legitimitat del Parlament de Catalunya com institució que és l'expressió democràtica de la sobirania popular.
CCOO considera que el Tribunal Constitucional, amb l'admissió a tràmit del recurs del govern, interfereix en la sobirania del Parlament de Catalunya i debilita el funcionament democràtic de les institucions.  
CCOO es reafirma en la reivindicació del Dret a Decidir del poble de Catalunya i insta al Parlament de Catalunya a continuar treballant per que sigui possible.
Per a més informació: Dolors Llobet, Secretària de Comunicació i Portaveu de CCOO de Catalunya. Tel. 646493271. Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya. Barcelona, 9 de maig de 2013.

No hay comentarios:

Publicar un comentario