24/2/12

Aprenent del #15 M #EUiA6a (1)

L'experiència innovadora l'hem encetada amb la metodologia establerta per a la preparació de la sisena assemblea. Unes comissions temàtiques obertes, participatives i transparents, amb voluntat d'interacció, amb eines 2.0 com el bloc EUiA6a, els espais de fòrum i el twiter #EUiA6a.
La idea va prendre cos al plantejar-se al Consell Nacional la necessitat de compartir des de la base de les assemblees la gestació de l'elaboració política. El concepte d'empoderament de l'afiliació i de les assemblees va operar l'empatia suficient per donar més importància a un treball en diàleg com a foment d'un consens consistent. Es tracta de fomentar el compartir per a tothom que es compromet a aportar, raonar i acordar, amb ganes de superar certs tics de direccions autistes, que tendeixen a imposar des d'una mecànica disciplinària de tall jeràrquic burocratitzat.
Aquestes comissions són les encarregades d'establir els continguts per l'orientació política, el tipus de moviment i el funcionament. Els seus treballs l'aportaran al Consell Nacional i a la sisena assemblea.
Twiter #EUiA6a

No hay comentarios:

Publicar un comentario