6/4/17

Assemblea fundacional Un País En Comú


La concepció rupturista de l’ideari d’Un País En Comú és el fons de l’expectativa de canvi, en tots els aspectes socials, municipals i nacional, que permeti aconseguir les aliances i la força suficient per una Catalunya amb hegemonia d’esquerres i republicana.
L’activisme ciutadanista de radicalitat social, junt amb la indignació i la rebel·lia contra la institucionalització política d’una estatocràcia malaltissa, ha fonamentat la necessitat de proposta política innovadora.
La bandera del municipalisme del canvi, des de l’experiència d’èxit de BComú amb l’alcaldessa Ada Colau, fa un nou salt polític per plantar cara als grans poders econòmics, que procuren sobretot pels seus interessos, menystenint les necessitats del conjunt de la població i del país.
El municipalisme radical barceloní i metropolità estén les mans i les perspectives per fer una gran acord amb la ciutadania de tot el territori que conclogui en una nova força política catalana.
L’horitzó a que s’aspira és a un procés constituent per una Generalitat amb polítiques socials, sobirana, lliure i republicana, que promogui els serveis públics i trenqui el règim de 78 del Regne.
Un País En Comú neix amb la convicció de que les imprescindibles necessitats socials i mediambientals generin nou taulell i regles de joc. El municipalisme del canvi xoca amb els poders i inèrcies que sostenen i hegemonitzen l’Estat i l’Autonomia. L’autonomisme i l’estatalisme monàrquics ofeguen i condemnen a les ciutats, pobles i nacions.
És hora d’una bandera social d’esquerres i republicana. És hora de plantar cara i  derrotar els poders del 3%, sense connivències maldestres que esdevenen  còmplices dels privilegis i de la corrupció. És hora que tant les grans decisions econòmiques, socials, democràtiques i d’estructuració política, s’adoptin de forma sobirana, participativa, lliure i clara. És hora de que Catalunya decideixi, per tant faci el referèndum sobre la independència i la república, i es constitueixi segons el veredicte majoritari.
L’Assemblea fundacional d’ Un País En Comú del dissabte 8 d’abril és vital per una bona conclusió de la força que portarà a bon fi l’ideari establert: estratègia, missió, valors, visió i objectius.
El desencontre amb Podem plana una ombra que només es desentrellarà amb el compromís i participació de les milers de persones que contribueixin a resoldre i suturar el conflicte. Portes obertes a tothom. Hi ha base política suficient amb l’acord en que s’ha construït el document d’Ideari.
La direcció provisional que s’està votant aquest dies (executiva i coordinadora) serà l’encarregada de la coherència en l’acció del nou subjecte polític.
El compromís de l’Ada Colau és una senyal ben potent. La nova directiva que es proposen liderar Xavier Domènech i Elisenda Alamany, amb les persones aportades i votades, és una representació viva de la diversitat ideològica i la capacitat d’acció del conjunt social i del país.
Participa de la fundació d’ Un País En Comú a l’Assemblea del 8-A Inscriu-te, proposa i vota.
El 8 d’abril fes camí fundacional d’Un País En Comú al Pavelló d’Esports de la Vall d’Hebron. Debats d’Un País en Comú. 6 d'abril de 2017.
De la Carta de L'Aurora.

Inscripció a Un País En Comú: Apunta't al formulari per rebre informació i per poder participar en la construcció del nou espai. Per poder votar en les properes votacions t'has d'enregistrar omplint aquest formulari. T'arribarà un correu per validar-te. Si no reps el correu posa't en contacte amb nosaltres aquí.





Altres enllaços...









Marzo 1917: el doble poder. Article de MIguel Salas a SinPermiso.

¿Es posible la ruptura en Catalunya?, Article de Jordi Lòpez Santín a SinPermiso.

No hay comentarios:

Publicar un comentario