7/3/12

Arxivat el cas de l'agressió Mossos a la Pl. Catalunya contra 15 M

He rebut la següent petició. Un escàndol dels molts que s'estan agreujant. Vagi per endavant la meva adhesió, signatura i testimoniatge pel que convingui.
Celebració del funeral per la “mort de la justícia”,
Avui dimecres 7 de març a les 19:30h a Plç. Catalunya.
La carta d'una jove amiga:
Eeeeei, molt bones a totes i tots!!! Com moltxs sabeu estic dins el grup de 57 querellantxs que van denunciar l'actuació dels mossos en l'"operació neteja" el passat 27 de maig a la plaça Catalunya. La setmana passada el jutge instructor va arxivar el cas, de manera rastrera i sense haver-nos pres declaració als denunciants.
Per aquest motiu considerem que, entre altres coses, cal fer soroll per tal que el tema no es quedi aquí. El grup d'advocades i advocats presentaran aquest dimecres un recurs per seguir amb el procés. Estan motivadíssimes en arribar fins on faci falta per tal que l'ús de la força policial (que segons el jutge el 27M va ser "raonablement proporcionada") passi a considerar-se com el que és realment: un delicte contra la integritat de les persones.
En la mesura que considereu us convido a que ens ajudeu a fer tres coses:
- Hem redactat un comunicat i ens encantaria que us hi adheríssiu (vosaltres o entitats afins) (veure comunicat) (adherir-se).
- També hem iniciat una campanya d’autofinançament solidari en la que podeu participar per poder arribar fins al final en aquest procés (per contribuir).
- la concentració el  7 de Març a les 19,30h a la Plaça Catalunya per tal de celebrar el funeral per la “mort de la justícia”, i hi esteu tots convidats.
Per que us feu una idea, ja a la segona línia diu que s’ha pres declaració a 53 querellants, i el cert es que cap de nosaltres no ha declarat en cap moment ni davant del jutge, ni de la fiscalia ni de la defensa; l’únic que hem fet és ratificar la querella davant d’una funcionària del jutjat.
Volem que aquest procés vagi molt més enllà del 27M, ja que la repressió i la impunitat policial com sabeu ens afecta a totes i tots.
Un video que s'ha preparat:   http://www.youtube.com/watch?v=oCtd8EBxDF0&feature=youtu.be
Per adherir-se: http://som27m.wordpress.com/manifest/
Per aportar: http://som27m.wordpress.com/contribuir/
La web: www.som27m.org
Al facebook: http://www.facebook.com/som27m
http://som27m.wordpress.com/signatures/

No hay comentarios:

Publicar un comentario