25/1/12

Innovació #EUiA6a

El vertigen a les noves tecnologies de la informació i el coneixement (TIC) ha donat pas a una eina per la participació interactiva, la transparència, i el diàleg per una reflexió compartida encaminada a cercar un consens polític en l'elaboració i l'orientació política. La reflexió feta des d'ARPA (Àmbit de Reflexió, Participació i Acció) podrà ampliar-se amb aquest espai EUiA6a.
Benvingut aquest espai. Tothom disposa de la invitació a participar-hi.
Segueix la presentació.
Benvinguts a l’espai de reflexió i participació de la 6a Assemblea Nacional d’Esquerra Unida i Alternativa
gener 25, 2012. Accés públic i obert a tota la informació referent a la 6a Assemblea i als documents que elaborin les comissions escollides per aquesta tasca. Possibilitar que el conjunt de l’afiliació i de la gent amiga d’EUiA comparteixi reflexions, opinions, propostes i debat interactiu a través d’aquest mitjà. Es podran escriure comentaris en tot el que es publiqui al bloc i també s’inclouran les xarxes socials twitter i facebook.
Que aquest fòrum serveixi per enriquir el treball de l’equip encarregat de redactar els documents polítics per a la nostra Assemblea Nacional.
Per fer arribar els articles i opinions per a la seva publicació al bloc, s’ha d’enviar el text a través del correu electrònic  a l’adreça electrònica: 6a@euia.cat
Extensió dels escrits: Suggerim un màxim de 3.500 caràcters amb espais (2 fulls de Word amb lletra a cos 12).
També existeix la possibilitat de seguir o participar en el debat via Twitter mitjançant l’etiqueta:
#EUiA6a

4 comentarios:

  1. Podeis discutir lo que querais, pero mientras dirigentes de EUiA, como Jordi Ribó, firmen y avalen en el comite confederal de CCOO además del pensionazo la rebaja salarial, vais listos.

    ResponderEliminar
  2. vamos acogotadas... nos afecta a todas las personas... y la huelga general en el tintero del terror que agarrota a los hogares... además desde el anonimato aún menos se puede hacer... quizás opinar algo y transformar nada, criticar en sitios como ese que no hay censura. Otros han votado en contra pero tampoco pueden organizar la movilización. A mucha gente que conozco le han rebajado el sueldo, sin siquiera negociación.
    Nos vemos el sábado 28. Si calentamos motores y pasamos de cientos de miles a millones podríamos hacer que los sindicatos torcieran el brazo a la patronal y al gobierno que se acaba de elegir.

    ResponderEliminar
  3. Pero cómo nos vamos a sumar con burócratas y traidores como Jordi Ribó?!

    ResponderEliminar
  4. Empieza con tu nombre. Jordi Ribó no se esconde. Muy fácil acusar de burócratas y traidores desde un bloc de otro. Son nuestros sindicatos y desde ellos hay que pelear. Con argumentos contundentes: 1/ Masa de gente afiliada sindical y no afiliada en las empresas dispuestas a la movilización y a ganar a por todas; b) razones que generen conciencia distinta a la de la resignación; d) organización de gente trabajadora que supere el voto al PP en las elecciones estatales y a CiU en las autonómicas.

    ResponderEliminar