20/12/10

Bitllets més cars

L'Ajuntament de Barcelona dóna una nova volta de cargol a les economies febles amb l'encariment del transport públic urbà. Potser ens diran que en Trias de CiU també ho faria o que la pujada seria més forta? Ricard Gomà, Tinent d'alcalde i cap del Grup municipal ICV-EUiA, no està d'acord amb aquesta mesura que perjudica a la gent treballadora. Està molt bé dir-ho com fa en Ricard, o com planteja la moció adjunta, ara bé, què hem de fer? Ens cal concretar la denúncia i la mobilització ciutadana.

EUiA contra la pujada de tarifes del Transport Públic. Davant els acords al Consell d'administració de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) i l’aplicació de noves tarifes a RENFE, l’Assemblea de Base d’EUIA del Transport i les Telecomunicacions ens reafirmen, com hem fet en els darrers anys:
1º El nostre rebuig a les pujades aplicades tant a Transports Metropolitans de Barcelona com a RENFE . Aquestes mesures van clarament en contra de la nostra idea del Transport Públic com política social igualadora, ja que aquestes pujades son molt superiors al IPC interanual de Catalunya i que incrementant la despesa a les capes més desfavorides de la població que en termes percentuals utilitzen més aquests tipus de transport.

Segueix a Bastida d'EUiA

No hay comentarios:

Publicar un comentario