24/4/09

Paradigma MS

La proposta de moderació salarial ha esdevingut el veritable programa de montilla.cat. Ho va explicar ben palès a la flor i nata de l’empresariat. Alhora, per extensió i hegemonia és el moll de l’os del govern tripartit.
La política de moderació salarial és també el punt de trobada de pacte nacional, de país com es diu. Uns pactes de país com els que beneficien les escoles concertades de l’OPUS, perjudiquen la qualitat de l’ensenyament públic, separen la immigració. Si més no podríem anar veient com un a un cauen en picat els emblemes de l‘“esquerres de debò”.
De fet s’estableix una Entesa bàsica entre la patronal, les grans multinacionals, la socialvergència pràctica. Els demés són comparses per la galeria, per convèncer l’electorat, a les malmeses i poc escoltades bases socials, i les de les organitzacions.
El tripartit de montilla.cat te els aliats ben agafats pel ganyot que no s’atreveixen a dir ni piu, lligats de mans i peus. A més convençuts que la seva funció es propagar les bondats de les polítiques governamentals, mentre la gent treballadora i el jovent es va distanciant de la gestió política que empren les dites esquerres.
En la realitat dels fets progressa l’aplicació de les polítiques i acords de tall socialvergent, des d’Indústria a l’Educació, Sanitat, Infraestructures, Interior, Residus.
Potser això de la moderació salarial n’és un dels paradigmes d’un tripartit pendent de l’espada de Damocles d’un Finançament ajornat mes a mes, i del Tribunal Suprem.
Per sort, els sindicats estan burxant per un altre camí. Ens plantegen mobilització i no acceptar l’esmentada moderació salarial; proposen mantenir el nivell salarial, per tant hi ha on agafar-se per defensar més salari, treball, condicions laborals, serveis públics.
Acostem-se als sindicats, treballem per aquesta perspectiva i mobilització, distanciem-se d’un montilla.cat que llisca per la pendent socialvergent.
http://euia.cat/

No hay comentarios:

Publicar un comentario