1/4/09

Fallida de la seguretat de les esquerres

18 M. Dia en que s’ensorra l’ecoseguretat. És a dir la seguretat pública entesa com a protecció i defensa pels drets democràtics i de convivència de la ciutadania.
Cinc anys de social-seguretat, tres comandada com eco-seguretat. Se’ns tramet que es tractava de construir un nou paradigma del sistema de forces repressives -de les que els Mossos d’esquadra són la part més visible i armada- educades (instruïdes) en un nou model repressiu.
(...)

En canvi defenso que es renovi la coalició per les eleccions europees, amb totes les dificultats que hi hauran.
Ens ajudaria a la coherència i credibilitat que la coalició deixés Interior.


Segueix a http://www.netpor.org/cat/

1 comentario:

  1. El primer acte de coherència d'un equip que es presenta a una convocatòria electoral és l'assumir responsabilitats de govern, però clar, governar desgasta; tanmateix, un servidor prefereix que a Interior es desgasti un Saura que un de dretes. I no ho dic amb cinisme.
    ¿I què fem amb la credibilitat en un món capitalista? Segurament els qui tenen receptes per tot i reparteixen títols d'esquerra de veres i de mentides ho saben, però jo, contradictori com sóc, senzill com sóc i indefens davant de la que es presenta, jo no ho sé. Sí clar, apostar per l'home nou (Reich) o l'home socialista (Che), però dubto que aquest home es formi en un partit que resta més que no pàs suma.

    ResponderEliminar