30/9/14

Alerta! A defensar la Consulta 9 N. Posin les urnes!


De Manel Fontdevila.
El Tribunal Constitucional, a instancies del recurs del govern PP de l'estat, a suspès cautelarment la Llei de Consultes i el Decret de convocatòria de la consulta del 9 de novembre. El PSOE li ha donat suport.
Poble de Catalunya, treballadors i treballadores que viviu i treballeu a Catalunya, jovent que us eduqueu i lluiteu per un futur lliure i social:
Dimarts 30, a les 17 h. Tothom davant de cada Ajuntament.
A lluitar per sostenir la Consulta 9 N, per la sobirania, llibertat i democràcia catalana.
El govern de l'estat, el Tribunal Constitucional amb la Constitució de 1978, el PP, el PSOE, C's i UPyD, neguen la sal i la terra d'aquest poble i nació catalana. Volen destruir els pobles, les nacions perifèriques, les minories.
És l'estat espanyol amb aquests partits qui destrueix la convivència entre els pobles, els divideix i si pot els anul·la, trencant tota cohesió social de la població catalana alhora que de l'espanyola.
La classe treballadora i el jovent son els qui, des del cor de les empreses, des de la forja de futur, poden convertir el poble català, i la ciutadania que vol Votar i Decidir, en una marea de dignitat democràtica sobirana, que faci irreversible una ruptura democràtica amb les mesures dictatorials contra les llibertats democràtiques a Catalunya. 
Aquesta suspensió de la consulta nega la possibilitat de votar al poble de Catalunya. El Regne d'Espanya pren decisions dictatorials quan es tracta dels drets del pobles. La ciutadania és menystinguda. En canvi a Europa, al Regne Unit de la Gran Bretanya, Escòcia ha pogut votar i decidir.
Ni un pas enrere. Consulta 9 N. Obrim un Procés constituent i construïm la República Catalana.
Ara és l'hora de defensar l’aplicació de la llei de consultes i la Consulta del 9 N. Hem de prosseguir i desenvolupar la legalitat catalana sobirana. Per això cal desconèixer el TC que no te legitimitat democràtica.
Ara és l'hora de No acatar la suspensió cautelar. Volem Votar: Posin les urnes! Votarem! El poble català ha de decidir lliurement el futur a les urnes.
El Parlament, el govern, el president, han de respondre clar al Tribunal Constitucional: No farem com amb l’Estatut, No acceptem la suspensió, No acatarem les imposicions dictatorials, Desobeirem la legalitat estatal que va contra la legitimitat i legalitat catalana.
La Consulta 9 N és incompatible amb el Regne d'Espanya i la Constitució de 1978.
El clam de la Giga V de l'11 de setembre de les milió vuit-centes mil (25 % de la població) ha resultat categòric: Posin les urnes!
A dia d'avui 889 Ajuntaments, el 93,87% dels 947 municipis de Catalunya, i 37 consells comarcals, han donat suport a la Consulta 9 N.
Ara és l'hora de forjar les aliances per unir la força dels processos amb aspiracions profundes d'independència i federalistes, per aconseguir la força amb la que derrotar i foragitar les polítiques neoliberals, el PP i el reialme.
El futur de Catalunya es cou entre les forces que lluitem compromeses amb l'anhel popular: Posin les urnes! Nou estat dins Europa, Independència.
Els revolucionaris i les revolucionàries de L'Aurora (organització marxista) tenim les nostres arrels en la classe treballadora, som part activa del poble català. Per tant guanyarem o perdrem lluitant a fons amb el nostre poble per la llibertat de Catalunya.
Ara és l'hora de fer de voluntariat perquè el proper 9 de novembre guanyi el Sí a la independència.
Les Esquerres pel SíSí hem encetat una campanya "SíSí perun 9 país" que situa la llibertat de Catalunya, la República Catalana i la Independència, com a senyeres d'un profund tomb social.
Tàpies.
Esquerres pel SíSí optem pel compromís i lluita a fons. Guanyarem amb la Consulta o seguirem la sort de la lluita del poble català. Aquest és el destí que obre la porta a una república catalana.
Democràcia es votar.
Ara és l'hora de guanyar. Està a les nostres mans.
No a la prohibició de la consulta a Catalunya decretada pel govern de l'estat, el PP i el Tribunal Constitucional. L'Aurora, organització marxista. 29 de setembre de 2014.
De la Carta de L'Aurora.

No hay comentarios:

Publicar un comentario