23/11/13

Homes que estimen a les dones

Com canviar el model de l'atractiu del noi masclista dominant? Val a dir el violent contra les noies, agressor, amb el tarannà del "xulito" donjuanesc que ofereix morbo i passió, però alhora greuge i submissió sense afecte ni tendresa sincera.
Aquest xoc tant endins de la nostra societat perjudica seriosament l'autoestima de les noies i escapça la capacitat emocional creativa del noi. Aquest heroi maldestre es fa i cultiva des del fetus amb la cultura, pressió, moral i sistema de valors dominants.
Són homes que no estimen a les dones, a més que una part les odien. La concepció de la dona no és la d'una persona, companya i amiga, sinó la d'un cleenex que s'empra, embruta, es rebrega i llença.
L'antídot és treballar cap un home complert, equilibrat ens els aspectes de fermesa i tendresa, de satisfacció intel·lectual i plaer físic, espiritual i d'amistat profunda. 
Al 9è Fòrum contra la violència de gènere s'apuntava un nou paradigma, des del que l'home pugui elevar-se a la condició de persona, la passió amorosa.
Combinar passió i amor, amistat i plaer, confiança i satisfacció, tranquil·litat i morbo, treball compartit i creativitats de parelles enfortides per una forma superior de relacionar-se. Cal eradicar la violència de gènere, destruir el càncer patriarcal, i assolir l'estadi de persona civilitzada. Així es gaudiria millor de tot, de les persones, del treball, dels talents i de la natura.
Adjunto un micro panoràmica de la sessió d'ahir dissabte des d'uns twuits. El Hastag del 9è Forum és #aturemVG.
 ‏@francescms 14h La Cuina a l'Espai Francesca Bonnemaison plena a gom x les noves masculinitats. @Prouviolencia @Homes_en_Dialeg @castroelprat #aturemVG
Ganamos con la igualdad hombre/mujer. 9 Foro contraviolencia de género.
Muchos hombres consideran la desigualdad con las mujeres como algo natural (Conexus).
Homes que sí estimen a les dones, x això volen gaudir de compartir igualtat amb les dones.
Doble moral. 3 de cada 5 noies reben insults dels amics.
marcos castro d'@Homes_en_Dialeg L'únic comú de qui mata dones és ser home i de masculinitat tradicional dominant.
Què guanyem superant la masculinitat hegemònica?
Trabajar en VG con hombres agresores es muy tóxico. Nadie puede ser un chulo las 24 h, ser ese tipo de hombres genera mucha agresividad.
paco abril morales d'homes igualitaris sobre les creativitats de la igualtat entre homes i dones.

No hay comentarios:

Publicar un comentario