27/12/11

Torneu les claus de la seu de la Plataforma "cvgen"

Sembla notícia per demà 28 D, dia dels innocents (suposo que també de les...), però és cosa del 19 D.
Les formes de tall agressiu, amb fets consumats violents com l'exclusió de la seu per la via unilateral d'un canvi de pany, a totes llums il·legal al no avisar i no facilitar les claus, sense procurar el diàleg i entendre que una Entitat no pot bloquejar ni expulsar a una altra, son del patró titllat de masculinitat hegemònica propi d'una cultura tradicional patriarcal.
Prouviolencia Prou violencia
Torneu les claus de la seu de la Plataforma cvgen: Aida Ruiz, Isabel Lopez, Consell exec Fundacio Maria Aurelia Capmany. #clauspltf
Prou violencia
Prouviolencia Prou violencia
Consell Executiu de la Fundació Maria Aurèlia Capmany, directora Aida Ruiz, presidenta Isabel López. Demanem... fb.me/1nwu6ys2E
Prou violencia
Prouviolencia Prou violencia
HèliaDones MontserratVilàPlanas: El canvi de pany per excloure la plataforma de la seva seu és una a fb.me/1udDHbNnX
Finalitzar l'any així amb aquesta acció "canvi de pany" és ben impropi d'una Entitat com la Fundació Maria Aurèlia Capmany. Penso que les persones implicades del seu Patronat no comparteixen ni el contingut ni les maneres. A la resposta de la Plataforma es posen unes valors a treballar també en aquest cas tan poc gratificant: " els de la solidaritat i l'acompanyament, els del diàleg i el consens, els de la pau i el compartir."
Plataforma unitària contra les violències de gènere
El dilluns dia 19 de desembre no es va poder entrar a treballar a la seu de la Plataforma unitària contra les violències de gènere per haver-hi el pany canviat i no disposar de les claus per obrir-lo.
El canvi del pany ha estat executat unilateralment, fet després d'una carta prèvia comminant a la Plataforma a abandonar la seu el dia 27 de desembre de 2011; carta signada per la presidenta Isabel López, en nom del Consell executiu de la Fundació Maria Aurèlia Capmany; també després de la temptativa de dialogar i cercar acord amb la directora de la Fundació Aida Ruiz.  
La seu de la Plataforma està des de fa sis anys en un pis situat al c/ Junta de Comerç, cedit per l'Ajuntament, compartit amb la Fundació Maria Aurèlia Capmany.
Assessorada la Plataforma per Ester García i Marisa Fernández, hem considerat aquest fet i aquestes maneres d'agressió i de violència contra la Plataforma; alhora per la manca de diàleg i els fets consumats greus i delictius ens hem vist obligades a posar una denúncia.
En la lluita contra la violència masclista vers les dones els principals valors en els que la Plataforma posem l'accent com a col·lectiu amb 101 Entitats són: els de la solidaritat i l'acompanyament, els del diàleg i el consens, els de la pau i el compartir.
La solidaritat precisament es demostra en temps de crisi, que es quan més ens hem d'unir per aconseguir sinergies. Ens refermem que si hi ha problemes econòmics hem de resoldre'ls donant la mà i no trepitjant a les altres Entitats i persones.
DEMANEM,
A la directora, Aida Ruiz, i al Consell executiu de la Fundació Maria Aurèlia Capmany, que torni a la Plataforma les claus de la seva seu del c/ Junta de Comerç, 17 entresol 2ª de Barcelona.
SIGNATURES:
Entitat/Persona                               Representant                   Activitat/professió

Barcelona, 22 de desembre de 2011.
Per fer arribar el teu suport, envia un correu electrònic a prouviolencia@pangea.org 


No hay comentarios:

Publicar un comentario