6/3/15

8 de Març: Barcelona té nom de dona


Barcelona En Comú és una candidatura municipal en què les dones juguen un paper essencial. No només això, creiem, a més, que en aquest canvi polític que estem vivint, el paper de les dones serà importantíssim. 
Per això, aquest divendres 6 de març, la candidata a cap de llista de BComú Ada Colau, juntament amb part del seu equip, conversaran amb una fila zero de feministes de la ciutat sobre les propostes d'aquesta iniciativa política municipal en un debat obert a la ciutadania. El debat serà dinamitzat per les components de l'eix de Gènere i diversitat sexual de BComú.
Durant l'acte es plantejaran preguntes essencials com ara: és possible transformar l'Ajuntament de la nostra ciutat des d'una perspectiva feminista? Quins límits i quines oportunitats brinda el municipalisme en la lluita contra el patriarcat? Quines polítiques públiques defensen millor els drets de les dones i ens apropen a una societat més justa en termes de gènere?
Barcelona en comú.
D'aquesta manera, la candidatura vol commemorar el dia 8 de març, dia internacional de les dones, en un moment complex i difícil de crisi global, augment de les desigualtats i ofensiva conservadora. 
Volem una Barcelona democràtica que posi èmfasi en garantir el dret a la igualtat i la prohibició de tota mena de discriminació i reivindicar BComú com a un espai de transformació política feminista. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario