2/4/12

Llibertat persones detingudes i retingudes

Els aldarulls, destrucció i foc dels infiltrats entrenats ens mostra uns vàndals para-policials que actuen en impunitat total. Aquests provocadors formen part de l'operatiu per criminalitzar el jovent i crear una mala imatge, on els aldarull serien conseqüència de la vaga i dels sindicats. Als agents provocadors professionals ni se'ls deté ni se'ls jutge, cobren els seus bons honoraris, i potser se'ls felicita i tot. Als telediaris s'endossa la seva acció destructora com fruit de l'alarma social de la mobilització de la vaga. Els responsables són els provocadors materials, i el caps que els manen i paguen. 
Les persones joves detingudes i retingudes no tenen pas res a veure amb aquests vàndals disfressats del terrorisme d'estat.
Passo un comunicat de Joves del POR a L'Aurora. Solidaritat de les persones detingudes i retingudes durant la Vaga General 29 M. Des de les i els Joves del POR expressem la nostra solidaritat sense matisos amb els companys Isma i Dani, d’AEP, amb el Javi i amb la resta de vaguistes detingudes i imputades a Catalunya i a tot l’estat. Exigim la seva posada en llibertat immediata i retirada dels seus càrrecs.
De nou, els poderosos criminalitzen i persegueixen a aquelles persones que defensen els seus drets, entestats en negar l’arrel social dels conflictes que vivim als nostres carrers. Segueixen titllant de vàndals i violents als moviments socials, quan som la gent treballadora els qui patim cada dia les incontrolades actuacions policials, el terrorisme patronal, la violència immobiliària o els abusos financers.
El simpatitzant d’ultradreta i cap superior de la policia nacional valenciana, Antonio Moreno, no va dubtar en expressar el pensament d’aquells qui ens governen: la ciutadania som “l’enemic”. I no s’equivoca, som enemics de la corrupció política, enemics de la destrucció dels drets socials conquistats, enemics de la falta de llibertats i de la repressió, enemics d’un estat que no ens serveix de res.
Així doncs, rere el rotund èxit de la Vaga General del 29M, al PP i a CiU no els queda més remei que derrogar la reforma laboral i rectificar la política de retallades i privatitzacions que estan portant a terme en contra de la voluntat ciutadana. Felip Puig, el conseller d’interior de la Generalitat, afirma que aquells a qui ell anomena “violents” són cada cop més. Si vol saber perquè, només ha de recordar el vell refrany “qui sembra la misèria, recull la ràbia”. La dreta està sembrant tanta misèria amb les seves polítiques, que tard o d’hora la ràbia de la ciutadania els esclatarà a la cara.
Les i els joves del POR ens sumem a les concentracions i al comunicat unitari per la immediata llibertat del companys i companyes detinguts i encausats.
Dilluns 2 d’abril a les 18h roda de premsa davant la Ciutat de la Justícia.
¡¡¡Llibertat detingudes, no esteu soles!!! Barcelona, 31 de març del 2012



Vaga General 29 Març 2012 Mossos infiltrats agredeixen a un manifestant i son descoberts.

http://youtu.be/5JQ0jyAazBM

No hay comentarios:

Publicar un comentario