4/4/12

Infiltrats provocadors inciten a la violència i destrueixen

Jordi Matas Vilà.
Cap detingut dels agents infiltrats a les manifestacions.
Com se sap que van d'incògnit, o què son policies de paisà, vaja, secretes? Ben senzill, la gent els coneix i identifica, aleshores corrent fugint, acostumen a anar mínim de dues persones o tot un estol, i tenen la virtut d'anar armats, amb porres extensibles i també pistoles.
Qui els mana? Qui els entrena? Qui marca els operatius alternatius para policials? Com s'infiltren? Com se diferencien d'altres no para policials? de quins cossos militars o policíacs són?  
A l'Assemblea d'artistes i cultura d'EUiA, precisament varen debatre ahir a la nit, primer a l'Ateneu Roig, i després al Famen, amb un soparet força bo, que els partits, EUiA al davant, havien de posar tot l'èmfasi per aclarir aquests conceptes. La ciutadania ha de saber la veritat. Això significa que al Parlament s'ha de fer tot el que calqui per fer-ho. Com podem campar pels seus respectes tant tranquil·les i en impunitat aquestes forces policials para militars?
Hi ha un atac en tota regla als drets democràtics fonamentals. Un camí ben maldestre per cap llibertat i independència. Restringir drets es una via vers la dictadura.
En Jordi, d'una manera ben planera desmitifica en tres minuts l'assumpte. En el vídeo es pot veure.
També es tragicòmic el matusser escenari de tot un sot inspector de Mossos dedicat a perseguir i detenir, maldestre, a un discapacitat que se li priva de la seva cadira, és una imatge d'on s'enfonsen els Mossos d'esquadra. Quan cobra aquest sot inspector per perjudicar a una persona que no es pot defensar?
"No entenc què fan policies d'incògnit dins d'una manifestació"
Un militant d'EUiA afirma que "entre els qui llançaven pedres no tots eren civils"


El militant d'EUiA, Jordi Matas, que es va manifestar com a piquet informatiu durant la vaga general, ha assegurat que "entre els qui llançaven pedres no tots eren civils, hi havia alguns policies pel mig, no sabem què hi feien". "No entenc què fan policies d'incògnit dins d'una manifestació", ha afegit.
Matas ha explicat que "no poden detenir ningú perquè estan en minoria, i quan se'ls identifica se'n van corrent". "Felip Puig diu que té identificats centenars de gent perillosa, però no els va a buscar el dia abans dels aldarulls", ha criticat.
"Hi ha un interès a deslegitimar la vaga i la manifestació pacífica", ha denunciat. "Els piquets de les empreses són molt més violents que no el que puguin fer un grup de gent cridant 'vaga general' a la porta d'una botiga", ha apuntat.
Enllaços:
Vaga General 29 Març 2012 Infiltrats para-policials agredeixen a un manifestant i son descoberts.

http://youtu.be/5JQ0jyAazBM

No hay comentarios:

Publicar un comentario