10/4/12

Es personarà l'Ajuntament de Barcelona contra Dani i Isma?

Això sembla si fem cas de la Declaració Institucional delpassat 30 de març.
"Com a Ajuntament ens personarem contra totes les persones que han estat detingudes i imputades per aquest fets".
La hipocresia dels edils municipals permet solidaritzar-se amb els cossos de seguretat i la seva repressió indiscriminada, mentre es nega la presumpció d'innocència a les persones detingues i imputades.
"Oferim el nostres suport a les actuacions dels cossos de seguretat, Guàrdia Urbana o Mossos d'Esquadra, així a la tasca de tots els governs municipals de la ciutat en la seva lluita per eradicar els fenòmens violents de la ciutat".
El consistori barceloní no ha pogut dedicar uns minuts a repassar les escenes documentades on la violència, el vandalisme i l'agressió, és en molts aldarulls per part dels antiavalots armats.
Angelo Cilia.
Potser necessiten a més de l'ull destruït d' Angelo Cilia tenir un mort barceloní? Les pilotes-bales de goma de Barcelona són més lleus que les basques de l'Ertzaina que han mort a Iñigo Cabacas?
La declaració del consistori te la lògica dels correligionaris del Conseller d'Interior Felip Puig de CiU. Però què hi diuen les esquerres? Haver estat detingut o imputat per uns fets ja demostra que ets culpable? Ja no cal demostrar que s'han executat els fets? Quins fets? I si resulta que els fets els han fet altres persones i no les detingudes o imputades? Un fets sense demostrar són motiu per engarjolar-te preventivament sine die? Les detencions i imputacions via policial permeten anular la presumpció d'innocència? La jutgessa Mª Carmen García Martínez s'està mereixent un lloc d'honor en el trepitjar els drets individuals, és això el que guia també a l'Ajuntament?
Val a dir, com es pot ser d'esquerres i avalar el personar-se contra totes les persones, indiscriminadament, pel sol fet de ser detingudes i imputades?
Veig necessari una declaració aclaridora, de defensa democràtica dels drets i de la presumpció d'innocència, per part de les esquerres al Consistori.
Per defensar en Dani i l'Isma cal denunciar aquesta declaració institucional. Per defensar en Dani i Isma el que convé és rebutjar les detencions i imputacions indiscriminades, i declarar Barcelona municipi lliure de bales de goma.
Enllaç: Declaració institucional sobre els incidents durantla vaga general 29M. L’Ajuntament de Barcelona condemna enèrgicament els incidents violents ocorreguts durant la vaga general del 29 de març a la ciutat. Aquesta declaració institucional ha estat aprovada pel Consell Plenari el 30 de març de 2012.

No hay comentarios:

Publicar un comentario