11/9/13

11 S al Tram Via Catalana



Aquesta tarda de la Diada nacional catalana, Onze de setembre, malgrat núvols i tempesta, la mobilització principal, la més important i cabdal per la llibertat de Catalunya i per aconseguir la Consulta és la Via Catalana.
El futur de Catalunya es forja dins d'aquesta mobilització. Qui es queda enfora quedarà desacreditat davant la gran massa ciutadana. La lluita pel tipus de Catalunya lliure i social, el tipus d'estat i de República catalana, es tram a tram. Per combatre, derrotar i foragitar l'hegemonia de la burgesia catalana, val a dir d'una Catalunya explotadora, neoliberal i retalladora, s'ha de fer pam a pam, Tram a Tram.
Una bona notícia ha estat la convocatòria de CCOO, UGT i la Plataforma contra les retallades al Tram de la Via Catalana  de la Via Laietana, davant Foment del Treball. Magnífica iniciativa. Una representació sindical treballadora i de la mobilització reivindicativa contra les retallades, també amb les AAVV, opten per reforçar la mobilització nacional catalana amb el llenguatge social.
La Via Catalana cap a la independència és un èxit en la preparació i inscripció.
Avui a les 17,14 h es confirmarà que qui es mou a Catalunya, qui te consciència i el què permet disposar de força per contrarestar la involució recentralitzadora estatal, son la massa ciutadana d'un poble que s'enllaçarà en una cadena humana de 400 kilòmetres, al llarg de Catalunya.
Pots apuntar-te al Tram 0 http://ow.ly/oFows 

No hay comentarios:

Publicar un comentario