20/12/11

@agarzon piula a la investidura

L'activitat twitera d'Alberto Garzón permet que el diputat jove de La izquierda plural destaqui a les xarxes socials. Reprodueixo l'article de Karma Peiró al 3/24.
Karma Peiró. Aquest és un núvol creat a partir de les paraules més esmentades pels diputats a Twitter durant el segon dia del debat d'investidura del president del govern espanyol, Mariano Rajoy.
La font original són els tuits recopilats a la llista 'Diputats al Congrés', creada pel 324.cat i mostrada des d'ahir a la portada.

Un núvol de paraules es crea a partir d'un text en el qual els conceptes clau són representats en mides de font diferents. Així, els esmentats més freqüentment tenen una mida més gran.

Entre les paraules clau més citades pels parlamentaris destaca 'Rajoy' però també 'investidura' i 'Amaiur'. De la mateixa mida són els noms dels diputats Joan Coscubiela (@jcoscu) o Gaspar Llamazares (@Gllamazares), els més actius durant l'última hora.

Sorprèn que el perfil a Twitter de Alberto Garzón (@agarzon), diputat al Congrés per Esquerra Unida de Màlaga i economista, sigui fins i tot més gran que el cognom del president del govern espanyol. Això s'explica perquè ha estat molt actiu durant la sessió i el centre de moltes interaccions.

No hay comentarios:

Publicar un comentario