19/10/11

Violència gènere, crisis i 15 M


El proper Fòrum contra les violències de gènere se centrarà en aprofundir sobre l'eradicació de la violència de gènere en el context de la crisi econòmica i de la resposta que emergeix amb el moviment #15M. Sis-centes adolescents ja s'han inscrit a través del programa de tallers per les escoles. Això explicà la coordinadora de la plataforma a la concentració d'homenatge a les dones assassinades del tercer dilluns de cada mes a la plaça de Sant Jaume de Barcelona.
Els debats, conferències i tallers per a tothom es poden seleccionar al Programa clicant els enllaços de la plataforma.
Durant els dies 17,18 i 19 de novembre, a l'espai Francesca Bonnemaison de Barcelona,  el VII FÒRUM CONTRA LES VIOLÈNCIES DE GÈNERE serà un espai de participació, reflexió i aprenentatge. Un espai per «trencar el silenci» a través de la participació activa de totes les persones assistents. L’objectiu és generar una reflexió crítica al voltant de diversos espais socialitzadors o expressions culturals, com poden ser el cinema, la premsa o la música que perpetuen les relacions desiguals i la discriminació vers les dones i, alhora, veure què podem fer i quines eines tenim com a dones i homes per a lluitar contra la violència de gènere.
A QUI VA ADREÇAT? Al jovent i adolescents, demostrant-los els avantatges d’una societat més solidària i igualitària entre els dos sexes. A mares, pares i familiars, posant al seu abast informació i mostrant la importància de la prevenció de la violència desde la perspectiva de gènere. A professionals de la salut, de l’educació, de la informació, del món jurídic i de la seguretat. Al teixit associatiu i la ciutadania en general, fent palès que el repte social d’acabar amb la violència és cosa de totes i tots.

VII Fòrum Contra les Violències de Gènere.
IV Fòrum Europeo Contra les Violències de Gènere.
Concurs per l'eradicació de la violència masclista. Participa!
Fes una ullada a les bases del concurs i fes-les arribar a totes aquelles persones que puguin tenir interès.
-    El termini per presentació d’obres finalitza el 24 d’octubre.
-    L’acte de lliurament de premis serà divendres 18 de novembre a les 12,30h a l’Espai Francesca Bonnemaison (c/ St. Pere Més Baix, 7 Barcelona)
-    Correu electrònic per enviar les obres: concursos@violenciadegenere.org


No hay comentarios:

Publicar un comentario