9/10/11

L’esmena al redactat “dels tres”

L’esmena al document del Consell Nacional del 4 d’octubre la vaig presentar oral com una precisió al redactat “dels tres” (la comissió de negociació a proposta del coordinador va encarregar fer una proposta d’acord a JJ Nuet, Toni Salado i Francesc Matas). La línia i mitja de l’esmena era alhora una proposta col·lectiva després de tenir en compte el què volien tot de persones del Consell.

L’esmena: “Per tant, de la manera adient a la negociació, mantenim la defensa del diputat d’EUiA com a segon a Barcelona”.

Tothom pot comprovar que correspon al que va decidir l’anterior Consell i al contingut de l’acord “dels tres” de la defensa de la “representació electa”... “reflectir la seva realitat plural, i s’ha de donar de manera compartida”...

El conflicte va aflorar quan el coordinador d’EUiA va proposar que no es mogués ni una coma de la redacció “dels tres”, malgrat sí va acceptar canviar tot de coses dels paràgrafs primer i els dos últims del document. La proposta de no acceptar l’esmena va disposar del suport dels altres dos redactors, en Joan Josep Nuet i Toni Salado.

Els arguments principals eren que ja estava prou clar al document, que ja havia costat arribar a un acord, que no calia tornar a esmentar l’assumpte diputat i el dos. En el debat del Consell es va veure ben diferent. Fins el punt que l’esmena es feia ressò de l’ànim general. Un ambient que era necessari escoltar, prendre’n nota i recollir per consensuar.

http://francescms.blogspot.com/2011/10/euia-per-lacord-i-unitat-les-eleccions.html

http://francescms.blogspot.com/2011/10/euia-per-lacord-i-unitat-les-eleccions.html

http://francescms.blogspot.com/2011/10/bona-coalicio-amb-una-signatura.html

http://francescms.blogspot.com/2011/10/coalicio-i-reorientacio.html

4 comentarios:

  1. O sigui, si entenem bé la "aclaració" el responsable del desastre de negociació i la baixada de pantalons és l'inefable ciutadà Miralles, que no defensa el partit sinó sa poltrona, amb la col.laboració d'un Toni Salado que treballa, des de sempre, per fotre el partit i mantenir-se també xupant del pot.

    És el que ja haviem suposat i el que se sap des de sempre. Quina purria fatxenda!

    Carles

    ResponderEliminar
  2. Ana Martínez9/10/11, 22:53

    Lo que tiene que hacer Miralles es dimitir de su cargo. ¡Ya está bien de hacer todo lo posible para invisibilizar a EUiA!

    ResponderEliminar
  3. Carles, Les culpes i els insults no solventen les coses, en canvi encrespen, aprofondeixen les diferències i afebleixen les esquerres. Hem de fer el debat polític i construir mirant endavant. Hem de construir fonaments ferms per l'esquerra.

    ResponderEliminar
  4. Ana, Fins ara ets la primera en demanar una dimissió. En canvi per mi es tracta de reorientar EUiA, amb tothom, car les dimissions moltes vegades ni resolen l'assumpte ni permeten un balanç crític clar i coherent.

    ResponderEliminar