30/5/11

Suport al moviment 15 M acampat a les places

Divendres 27 es va convocar concentració per a mostrar el rebuig ciutadà a l'actuació policial que els Mossos d'Esquadra van protagonitzar contra els integrants de l'acampada de la Plaça de Catalunya. EUiA va aprofitar la convocatòria del Consell Nacional del mateix dia per assistir col·lectivament a la mobilització de rebuig de l'actuació policial. L’assemblea de la plaça va ser una resposta multidudinària que va adoptar unànime l’exigència de dimissió del responsable d’Interior, Felip Puig, del govern de CiU. Les persones de Bastida d’EUiA s’havien trobat el dimecres 25 a la plaça de Catalunya, com acte polític de compartir espai i lluita amb el jovent del moviment 15 M. Allà varen proposar la moció pel consell nacional d’EUiA:

Moció al Consell Nacional d'EUiA sobre el Moviment 15 M i el jovent a les places.

Ens hem trobat a la Plaça Catalunya, entre les assemblees de l’acampada i l'acció contra els acomiadaments de Telefònica, hem valorat les eleccions, també hem reflexionat sobre el Moviment 15 M, de manera que proposem que EUiA sigui part activa i compromesa d’aquest moviment de persones, la majoria joves.

1/ EUiA dóna suport al moviment 15M acampat a les places de tota Catalunya i de l'Estat.

2/ EUiA assumeix les principals reivindicacions de l'assemblea de la Pl. Catalunya. Aquestes inclouen la fi dels privilegis per les grans fortunes, bancs i polítics a les institucions, aturada de les retallades i potenciar els serveis públics, així com el compliment efectiu dels drets civils i polítics, individuals i col·lectius.

3/ EUiA anima a participar i estendre poble a poble el moviment 15M junt amb els treballadors d'empreses en lluita i joves sindicalistes.

4/ EUiA dóna suport a la manifestació convocada pel proper diumenge 19 de juny contra les retallades.

5/ Dins d'EUiA hem de reflexionar sobre les formes i mètodes a l'hora de debatre sobre política per acostar-nos i barrejar-nos amb la joventut i totes les persones mobilitzades i indignades amb la situació de crisi actual.

Amanda Martínez Hita, Àngels Tomás, Assumpció Franquesa, David Companyon, Francesc Martínez López, Francesc Matas Salla, Isabel Martínez Soriano, Ivan Hernáez, Jordi López Santín, Jordi Matas Vilà, Manuel Navarro, María Vilà Miras, Martín Pretel, Montserrat Vilà Planas, Naqash Javed, Teresa Cairó, Toni Campos.

25 de maig de 2011.

No hay comentarios:

Publicar un comentario