17/2/12

De la ma del PP

Què fa Mas amb la Generalitat CiU? Pacta i se subordina al PP.
A l'estat CiU dóna suport a ulls clucs a la contrareforma laboral del govern espanyol. Davant la crisi econòmica i per repercutir-la al màxim a la població treballadora, CiU se situa si convé a la dreta del PP, malgrat això comporti acceptar la pèrdua de capacitat política del govern català. El cop d'estat laboral i la dependència dels Pressupostos de la Generalitat del suport del PP estan fent retrocedir l'autogovern.
L'estupidesa política, embolcallada de la miopia botiguera provinciana de la burgesia catalana -"Barcelona, la millor botiga del món"-, confia, potser s'ho creu i tot, que les mesures anticrisi, de la dosi del remei UE, és amargosa però no és pitjor que la malaltia i faran un efecte beneficiós. La borsa espanyola desmenteix aquest miratge. L'estat espanyol i l'autonomia catalana cada vegada són més colpits, incrementen el Deute, l'atur, llisquen cap a la insolvència, davallen en la recessió i esdevenen pitjor.
El president del govern CiU "dels millors" s'ha begut l'enteniment. Tanmateix per sobiranisme de pandereta no quedi. Mas brama a Le Monde que "Catalunya podria ser un estat en la UE" i "tindríem entre 10.000 i 15.000 milions d'euros més". Quina bajanada mentre s'encadena al PP!
Fa pocs dies, el batlle de Girona, Carles Puigdemont de CiU, bramava a l'acte gironí de l'Assemblea Nacional Catalana que "Catalunya necessita la independència". Potser sí, però sobretot necessita alliberar-se de les tenalles del PP i de les tisorades de CiU.
La llibertat del país, la bandera dels drets nacionals catalans en boca dels pròcers de la classe dominant catalana és, a les mans i en els fets de CiU, el doblegar i destruir els drets de la població treballadora, com ofrena als interessos suprems de país i mostra de servatge als senyors del poder estatal del PP.
Independència de paraula. Submissió en els fets. Aquet és el programa català per l'aliança espanyola de CiU. NoCiU per a la Salut, perjudicial pels drets laborals i serveis públics de la ciutadania catalana, boicotejador de la llibertat de Catalunya. l'Assemblea Nacional Catalana no pot anar gaire lluny amb aquestes crosses (CiU i PP). Millor és aprendre de les lliçons de l'autodeterminacionisme de Bildu i Amaiur. De la ma de CiU i del PP no hi ha ni haurà ni estat propi, ni llibertat i drets a decidir.
L'esquerra catalana, la federalista i la independentista i autonomista, la d'estat propi amb estat federal o de federació d'estats o separatista, ha de superar aquesta paradoxa posant-se de ferm en l'orientació marcada pel 10 de juliol de 2012: "Nosaltres decidim". Aquest és el clam, la crida i la bandera que aplega de forma multitudinària i dóna força a la llibertat de la població treballadora i a la nació catalana.

No hay comentarios:

Publicar un comentario