20/3/09

Razones contundentes

Andreu de Cabo.


Colega de la Fundación Andreu Nin.


Nieto del fundador del POUM, Francesc de Cabo.


Amigo nuestro.

Tus heridas las siento como mías.

Las disculpas de los agresores no son suficiente. Necesitamos depurar las responsabilidades. La Coalición ICV-EUiA no puede seguir en Interior, ni la gente de la izquierda transformadora.

La gente joven, y yocon ella, no quieren que quienes les repriman y aticen estén bajo la responsabilidad de la coalición.

¿Darán otras razones en las próximas elecciones? ¿Quién se va a creer lo de la izquierda “de verdad”? ¿Así se cambia y transforma el sistema?

1 comentario:

  1. He rebut aquest mail i crec que us pot interessar. Salut i ànims!

    Bon dia
    Escric a tothom per informar que hi ha un grup de gent que està centralitzant els partes mèdics de les agressions sofertes el dimecres 18 de març. És important que circuli la informació i ràpid, perquè com més temps passa més dificil és poder fer el parte mèdic. És important que circuli perquè a la concentració de les 20h hi havia moltes persones que no coneixem que estaven per demostrar el rebuig a la brutal acció policial del matí i que van rebre molt i que si estan soles no faran ni parte ni denúncia. Per això és importantíssim que feu córrer la veu entre tota la gent que conegueu, per mail, boca a boca, telèfon... com sigui, però és important. No pot ser que no surtin números reals, només 80 ferits... qui s'ho creu? La unió fa la força i aquestes persones no poden quedar soles.

    El mecanisme és el següent: Enviar el parte mèdic en pdf al mail de la tancada (tancadaalacentral@gmail.com) amb un telèfon de contacte per poder gestionar la denúncia

    ResponderEliminar