31/3/09

Les denúncies


Conclusions de la reunió de les persones agredides i altres, feta el 27 de març a la seu d’EUiA, promoguda per agredits/des del corrent Bastida del Consell Nacional i amics (Maria Vilà, Jordi Matas, Andreu de Cabo Sindín, Francesc Matas Salla).

No volem govern de CiU ni de la socialvergència.

Presentar denúncies aplegats com a subcol·lectiu de gent agredida d’EUiA pels Mossos el 18 M, amb l’assessorament de l’advocat Andreu Van den Eynde, i afegint-se així a la macrodenúncia de més de cent quaranta persones que està preparant l’advocat Jaume Asens.

Obrir un compte corrent per recaptar fons per la denúncia.

Proposar al Consell Nacional d’EUiA (del dia següent) que estàvem d’acord amb un punt (sigui diversos o altre), però obert a torn de paraules, sense restricció de dues paraules, i on s’acordi la posició oficial.

Quedi clar que el Consell i el coordinador “empara” a la seva gent, és a dir que dóna suport moral, polític, judicial i logístic a les denúncies de la gent agredida.

Participar a la reunió general de gent agredida d’EUiA amb el coordinador general, convocada pel proper dijous 2 A.

Considerem que la coalició ICV-EUiA ha d’anar-se’n d’Interior, a més de la depuració del Departament, sense entrar en el “tempo”. La imatge de la repressió dels Mossos no ha de formar part de l’esquerra “de debò”.

1 comentario:

  1. Si jo fos militant socialista et diria que em sento insultat quan dius això del discret encant de la Guardia Civil i et tornaria amb un altre insult. Com no és el cas, sí puc dir que demostres que ICV-EUiA per tu no ha de ser una coalició de govern que respecte les institucions democràtiques, sinó una colla testimonial que juga només si li donen els cromos (conselleries) més bonics.
    No hi ha esquerres de mentides, hi ha esquerres i cada persona/partit ho pot entendre de manera diferent i si creus que només hi ha una ...

    ResponderEliminar