23/11/12

Vota ICV-EUiA. Ajuda amb el teu vot a que David Companyon sigui diputat.



El diumenge 25 un revolucionari del POR pot ser escollit diputat al Parlament de Catalunya, com membre d'EUiA dins la candidatura ICV-EUiA.
David Companyon és la novena de la llista de Barcelona. Les enquestes donen entre 8 i 11 persones com a diputades de ICV-EUiA a Barcelona; de 10 a 14 a tot Catalunya.
Et demano el teu suport, així com el de la teva família i amistats, per aconseguir els millors resultats per a ICV-EUiA i que David Companyon sigui electe diputat.
El vot aquest 25 N és quelcom important per estar en millors condicions per a la nova etapa que s'obre a Catalunya i a l'estat espanyol després del 25 N.
Què defensem el POR per després del 25 N? Una Catalunya lliure i social. Una República catalana, lliure i social, lliurement relacionada amb els altres pobles i estats d'Europa i de l'estat espanyol. Volem un procés constituent a Catalunya, a Espanya, i a Europa.
La població de Catalunya s'ha mobilitzat massivament per expressar que "Som una nació, Nosaltres decidim" (10 de juliol de 2010), i per "Llibertat, Independència, Nou estat d'Europa" (11 de setembre de 2012). Tanmateix aquesta població és colpida en les condicions de vida, de treball, de salut i d'educació, per les retallades del govern català de CiU de Mas i de l'estatal espanyol del PP de Rajoy. La recent vaga general és la resposta treballadora, social i ciutadana que ha mostrat un rebuig generalitzat a les polítiques de CiU, PP, i de la UE. La consulta vinculant per decidir i fer front a les retallades seran els elements cabdals dels propers mesos.
En aquestes eleccions el POR, EUiA, la coalició ICV-EUiA, aportem una visió social treballadora, amb el punt de confluència de l'exercici del dret a decidir amb consulta vinculant; proposem contribuir a construir alternativa política a CiU a partir d'avançar a una aliança entre federalistes i independentistes, com ha estat possible a Galícia amb l'Alternativa Galega de Esquerda.
El suport a ICV-EUiA i a David Companyon permet reforçar aquest espai polític sobiranista i social.
Vota ICV-EUiA. Ajuda amb el teu vot a que David Companyon sigui diputat. 

                                                    Vota ICV-EUiA.

No hay comentarios:

Publicar un comentario