14/11/12

Telefònica lluita per la readmissió de Marcos Andrés



Nota de suport de L'Aurora. Solidaritat ambMarcos Andrés. Front comú per la seva readmissió i per tirar enrere la reforma laboral. El company Marcos Andrés, ha estat acomiadat per baixes mediques justificades, malgrat haver obtingut davant la Justícia dues resolucions: la primera qualificant el seu acomiadament com a nul, i la segona com a improcedent. Aquest és un exemple de com la multinacional aprofita l’article 52.d de l’Estatut dels Treballadors sorgit de l’anomenada Reforma Laboral. I això després que Telefónica ha acomiadat 6.000 treballadors/es.
Fins quan el governs serviran els interessos dels bancs i multinacionals com Telefónica?
La lluita per la readmissió de Marcos és una lluita que hem de guanyar. Marcos som totes i tots. Si passen aquests tipus de acomiadaments refer la unitat de la gent treballadora, que ja prou difícil és, costarà més. Però junts podem.
Ara estem en campanya electoral. La “Catalunya rica i plena” que volem no arribarà com resultat d’aquestes eleccions. Però potser sí que podem donar ara algunes passes per posar-nos d’acord treballadors, partits d’esquerra real, moviments socials, i defensar en comú allò que tots i totes tenim clar. La crisi seguirà però la lluita també, i la necessitat d’unitat i de confluència encara més. Comencem. Readmissió Marcos Andrés. Fora la reforma laboral. 12 Novembre 2012 

Vaga General 14 N.


Vota la Coalició ICV-EUiA.

No hay comentarios:

Publicar un comentario