23/5/12

Mirada palestina

Un acurat llibre de contes il·lustrat que permet sentir i motivar llibertat, tendresa i esperança amb la crua realitat Palestina. Les brigades compromeses de Pau sempre, de la FSSF, d'Hèlia dones, de la ma de la Comunitat Palestina, fomenten un apropament vital a Palestina amb la difusió de la causa de la llibertat d'aquest poble. Solidaritat, difusió i cooperació son un triangle que es copsa en el relat i les imatges de Mirada palestina.
El passat 23 d'abril va sortir a la venda la publicació "Mirada Palestina". Es tracta del projecte de sensiblització de 5 companys de la brigada de reconstrucció de cases de l'estiu del 2010.
Amb aquest projecte els 5 brigadistes pretenen donar a conèixer els que consideren els dos aspectes més determinants de la situació que es viu diàriament als territoris ocupats: d'una banda, el problema derivat de la política de demolició de cases palestines que duu a terme l'Estat israelià i, d'altra banda, el Mur construït per Israel per dividir el territori. Aquestes dues realitats són molt representatives de la violència quotidiana i de la tensió diària en què es troba sotmesa la població palestina des de fa anys.
Al llarg del temps, el conflicte s’ha estès per tots els àmbits de la vida de le persones, convertint-se en una realitat transversal que afecta a tota la població palestina. Per això aquest projecte pretén mostrar una mateixa realitat des de dos punts de vista, per a adults i per a infants. Vol explicar d’una forma accessible per a tots els públics una realitat que no entén d’edats. D’aquesta manera s'ha dividit aquesta publicació en dos contes en la seva versió infantil, i dues sèries de fotografies en la versió adulta.
Exposició a Salt.
"Mirada Palestina" és el resultat d’una exposició itinerant que recorrerà diversos llocs de l’Estat espanyol. Tots els fons recaptats amb la venda d’aquesta publicació seran destinats a finançar l’enviament de properes brigades de reconstrucció de cases a Palestina.
Podeu adquirir un exemplar en paper per 5 €. Envieu un correu electrònic a l'associació (pausempre@gmail.com) i ens posarem d'acord per fer-vos-el/s arribar.
Es tracta d'un llibre del dret i del revés. Per facilitar-ne la lectura on-line a continuació teniu els enllaços per veure i descarregar-vos les versions adulta i infantil del projecte. Esperem que gaudiu de la lectura!!! Roger Fitó

No hay comentarios:

Publicar un comentario