26/11/11

Sopar de L'Aurora · POR

SOPAR DE L'AURORA_PORDissabte 26 a les 21h Centre Cívic La Sedeta Els carrers reclamen canvis Els vots giren a la dreta Vine a parlar-ne desprès del 20N. 
Aquest dissabte ens trobarem unes desenes de dones i d’homes, gent lluitadora, revolucionària, transformadora.... en el sopar anual d’aquesta tendència ideològica i política que intentem, també, tenir cura de la part gastronòmica, doncs d’un sopar es tracta... 
Si et ve de gust compartir valoracions de la comtessa electoral, acompanyar la lluita del poble palestí o la de les dones contra la violència masclista... no ho dubtis, tens un lloc en aquest sopar! 
Encara hi ets a temps...
El menú – degustació

Crema de carbassa 
Escarola amb magrana
Llesca d'escalivada
Mouse d'albergínia

Pakores pakistaneses amb salsa chatni (iogurt, coriandre, menta,... )
Lacón amb pebre vermell
Pollastre amb castanyes i prunes
Croquetes de bolets

***

Fruita
Pastís de tardor

***

Cafè
Infusions
Pa, vi, aigua, refrescos i cava.
És un menú de tardor (la carbassa, les magranes, les castanyes...). Hi ha un calentet i líquid: la crema de carbassa, tres que incorporen verdura i 3/4 amb proteïna a part de les postres. Dels vuit plats, sis d’ells som aptes per a persones vegetarianes.

A les postres farem un brindis pels bons resultats obtinguts per la coalició La Izquierda en el conjunt de l’estat, de la coalició ICV-EUiA a Catalunya, d'Amaiur a Euskal Herria, i per haver aconseguit tenir JJNuet de diputat a Madrid, uns resultats, l’èxit dels quals també nosaltres en som protagonistes.

El paraigües del sopar “Unitat de les esquerres per lluitar”, ens situa en el punt de la molta feina, lluita i mobilització social que tenim per davant, front la marea brava que ens envolta. Tens un lloc a la taula i a la lluita! T’esperem! 
Dissabte 26 de novembre, a les 21h. Lloc: La Sedeta. Sicília 321 - Barcelona, Metro Joanic i Sagrada Família  Bus 45, 47, 15, 20
Preu: 18€ – Per venir a sopar, posa't en contacte en el mòbil 616554967

No hay comentarios:

Publicar un comentario