2/11/11

Perdudes, fotografia instalació de Laia Matas i Vilà


Fotografia - Instal·lació
LAIA MATAS i VILÀ _ del 2 al 27 de novembre de 2011
a niu : espai artístic   ::   almogàvers, 208 . 08018 Barcelona  

Títol
'PERDUDES'

Artista
LAIA MATAS

Concepte
Buidor, abandonament, llum, energia, perduda, retrobament, tornar a néixer, buscar, realitat, irrealitat, vida, mort, presència, cos, nu, món, ment, anul·lada, cos present ment absent.
'Perdudes', col·lecció d’autoretrats fotogràfics, nascuda al 2008; és l'expressió dels sentiments d'èpoques en que et sents perduda, anul·lada, i fora d'aquest món. El marc escollit pels retrats, són peces de mobles antics, com a reforç del concepte d'abandonament.

Laia Matas i Vilà, nascuda a Barcelona el 1981, investiga des de fa anys l'expressió de sentiments a través de la fotografia, realitzant projectes d'autor i de reportatge. Com a reflex del seu camí s'han vist les seves obres en diferents espais expositius al llarg de la geografia espanyola, amb dues exposicions itinerants; 'Reconstruyendo la Paz' conjuntament amb els brigadistes Palestina 2009, a la Comunitat de Madrid i a Catalunya; i 'Perdudes' a Barcelona i Rubí.

Inauguració
Dimecres 02 de NOVEMBRE a partir de les 20:00 h.niu : espai artístic  ::  almogàvers, 208 . 08018 Barcelona  ::  info@niubcn.com  :: 93 356 88 11     

No hay comentarios:

Publicar un comentario