18/11/11

Dones immigrades al Fòrum contra les violències de gènere

Laia Rosich, Montserrat Vilà, Montserrat Comas.
Segon dia de Fòrum amb les set-centes cinquanta adolescents i joves als tallers del matí. Del bloc HèliaDones. Les joves i joves dels Instituts són un espai clau de la difusió, compromís i empoderament per tractar la superació dels mites i hàbits sexistes i de predomini masculí, tant entre les noies com entre els nois. Des d'aquí felicito a totes les noies inscrites, i els nois, inscrites. La participació adolescent i jove és un gran compromís i llavor que porten a termes professores i professors des dels Institut. Aquest treball es formar pel futur en igualtat.
17, 18 i 19 de novembre el VII FÒRUM CONTRA LES VIOLÈNCIES DE GÈNERE. 
Espai Francesca Bonnemaison (c/ Sant Pere més baix, 7, BCN).Un espai de participació, reflexió i aprenentatge. Un espai per «trencar el silenci» a través de la participació activa de totes les persones assistents.
L’organitza: Plataforma unitària contra les violències de gènere
prouviolencia@pangea.org · www.violenciadegenere.org · Tel. 627 398 316 Facebook 

Divendres 18 de novembre.
- Activitats per a joves i per a adolescents de 10 a 12 h 
- Activitats simultànies de 17 a 19 h
Xerrada.

Violència de gènere en dones immigrades, realitat que creua fronteres. Organitzacions associatives de dones immigrades, com a generadores de prevenció i atenció directa contra la violència de gènere. Projecte Mujeres Pa'lante

- 19 - 21 h Taula rodona. 
Alternatives reals: transformacions des de la masculinitat.

En aquesta taula es presentaran una sèrie d'actuacions que diferents homes estan articulant amb èxit des de la masculinitat. Aquestes alternatives estan permetent promoure altres models de masculinitats, allunyats de l'hegemònic, que contribueixen a prevenir i eradicar la violència de gènere. Coordina: Homes en Diàleg.

No hay comentarios:

Publicar un comentario