18/12/10

18 D. Després i abans de la vaga general


Mobilització. Després de la vaga general. Abans de la vaga general. Les mesures governamentals, favorables a la dreta, al capital i especuladors financers, als grans bancs i fortunes i multinacionals, no resolen la crisi econòmica, mentre en canvi empitjoren les condicions de vida, de treball i d'organització de la classe treballadora.

No són unes polítiques inevitables.

La mobilització treballadora i sindicalista presenta altres mesures i polítiques, amb la mirada posada en les necessitats populars.

Ens cal mobilització, organització, unitat i força. L'esquerra governamental no serveix a la causa treballadora, governa amb les mesures que dicta la dreta. L'esquerra que assumeix parts de poder i no mobilitza a la gent popular no acompleix la funció de regeneració del teixit social. Ens cal una esquerra per representar la unitat i la força treballadora. Una esquerra compromesa, mobilitzadora, crítica i constructora d'un referent polític coherent i creïble, capaç de fomentar mobilització i concentrar objectius polítics què beneficiïn amb resultats pràctics a la classe treballadora, a la població modesta i al jovent.

No hay comentarios:

Publicar un comentario