23/9/10

TV3 faran la vaga

Trameto el manifest conjunt que em fa arribar en Jordi López Santín, és de tots els comitès de les empreses de la CCMA amb el posicionament unànime de tots els organismes de representació dels treballadors al grup i de tots els sindicats presents. Ara es centraran en el tema dels mínims. De moment, la posició és cenyir-se al decret de la Generalitat i, per tant, negar-se a incloure en els acords concrets de mínims la transmissió del partit de futbol de la Lliga de Campions.

Aquesta vaga la guanyarem!!

El 29 de setembre. la CCMA va a la Vaga

Tots els comitès i les assembles de treballadors/es de TV3, Catalunya ràdio, CCRTV-interactiva, AMD, CCMA i la Fundació la marató decideixen anar a la Vaga el 29-S

Els Comitès d’Empresa de TVC-CCMA, de Catalunya Ràdio, de CCRTV-Interactiva i els delegats d’AMD i La Fundació La Marató de TV3, així com tots els sindicats presents a les empreses del grup, han decidit unànimement secundar la vaga general del 29 de setembre.

Set assembles de treballadors als diferents centres de treball de les empreses del grup han ratificat la decisió de participar activament a la vaga.

Els treballadors/es del grup d’empreses de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals rebutgem una reforma laboral que retalla d’una manera brutal els drets laborals aconseguits amb tants anys de lluita.

La reforma laboral abarateix els acomiadaments (de 45 dies per any treballat, ara l’empresari pot pagar només 12 dies per any), afebleix la negociació col·lectiva (els empresaris podran despenjar-se dels convenis) i consolida un nou contracte fix amb menys drets laborals.

Aquesta reforma laboral enllaça amb el decret de retallades que redueix un 5% els sous dels companys de la CCMA i la Fundació de la Marató i posa en qüestió el Conveni de TVC i el pacte d’adhesió d’AMD i el de la Fundació La Marató . A més, ja està a l’horitzó la reforma de la Seguretat Social, amb propostes d’allargar l’edat de jubilació i els anys cotitzats per optar a una pensió digna.

NO ENS RESIGNEM. TOTS I TOTES A LA VAGA EL 29-S CONTRA LA REFORMA LABORAL

Els Comitès de Vaga de les empreses de la CCMA estan negociant els serveis mínims amb la direcció, sobre la base dels anteriors acords: només 50% dels informatius (Telenotícies i serveis de ràdionotícies).

DIMECRES 29-S: TOTS ELS TREBALLADORS/ES DE LES EMPRESES DE LA CCMA A LA VAGA (DE 0 A 24 HORES)

I A LA TARDA, MANIFESTACIÓ 18 HORES PASSEIG DE GRÀCIA / AV. DIAGONAL

Barcelona, Esplugues, Sant Joan Despí, 22 de setembre de 2010.

1 comentario:

  1. a les vagues lluites pels teus interessos però son perjudicials No m´han agradat mai gaire però s´ha de fer el que et diuen

    ResponderEliminar