17/10/13

Jordi Borràs al punt de mira de neo feixistes i nazis



Amanecer Dorado disposa dels seus admiradors i emuladors a les terres espanyola i catalana. Saben que la polarització creixent els ampliarà el seu espai, com veuen que l'estat i el PP i les Institucions que els protegeixen i encobreixen ara els animen a esventar la seva pràctica agressiva i destructiva contra la població. La demanda de sobirania catalana per part de Catalunya enfront l'exclusivitat de l'espanyola per part de l'Espanya coronada obre les comportes a totes les rates de les cloaques del règim de la Constitució de 1978.

Jordi Borràs, fotògraf, està essent assetjat per neo feixistes i nazis. Tanmateix darrera d'aquestes col·lectiu i persones s'hi troben tot de gent i fins i tot institucions de les Forces d'ordre  públic i militars, així com dels alts poders estatals. Tota la solidaritat pel company i la seva feina de documentació i denúncia fotogràfica.
Animo a llegir la seva anotació entrant al bloc Jordi BorràsFotografia, on finalitza:

Entenc que no és casual que l’assetjament hagi recaigut precisament en un fotoperiodista. Fa uns quants anys que em dedico a fotografiar els actes de l’extrema dreta a Catalunya i a denunciar agressions derivades d’aquests grups violents. Les fotografies que vaig fer aquell dia sembla que molesten, fins i tot a aquelles persones que havent-se manifestat a la plaça de Catalunya –on per cert, també hi havia força simbologia feixista– prefereixen insultar-me a mi que rebutjar el feixisme que va sortir als carrers de Barcelona el passat dissabte. 
És evident que m’ha tocat a mi com li hagués pogut tocar a qualsevol de les persones que fem seguiment informatiu d’aquesta mena de temes. De fet, ja feia dies que eren conegudes les amenaces a la premsa per part d’aquests grups ultres. Des del Sindicat de Fotògrafs (UPIFC) es va alertar als seus afiliats, que corrien dies complicats.

Fotos de Jordi Borràs del 12 O a Barcelona. Al seu bloc hi ha els noms i qui va formar part de l'escamot contra la llibreria Blanquerna a Madrid.

No hay comentarios:

Publicar un comentario